Forum » PPA
[#1] Wyszukiwanie wątków na forum
Ostatnio szukałem na forum PPA interesującego mnie tematu (a ściślej powiedziawszy tematu, który już kiedyś czytałem i chciałem do niego powrócić).

Zanim jednak dobrnąłem do tego wątku musiałem sie sporo naprzewijać w oknie rezultatów poszukiwań, przez wszystkie posty, bo temat był już dość stary i znajdował sić na jakiejś 5 stronie.

I tu mam małą sugestie. Czy nie dałoby sie zrobić tak, że jako opcja wynikiem poszukiwań byłaby strona ukazująca tylko liste tematów, w których wystąpiła poszukiwana fraza? Zamiast wszystkich "rozwinićtych" postów w tym temacie.

Myśle, że mogłoby to ułatwić życie nie tylko mnie osobiście...Pozdrawiam :)

Ostatnia modyfikacja: 01.11.06 21:42
[#2] Re: Wyszukiwanie wątków na forum

@Adam_K, post #1

W sumie popieram pomysł. Ale od tego zdaje się być BugTracker.

[#3] Re: Wyszukiwanie wątków na forum

@Kokos, post #2

Słuszna uwaga. Już naprawiam swój błąd...;)
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem