Forum » PPA
[#1] problemy ze strona...
witam,

dlaczego przez kilka ostatnich dni nie moglem obejrzec strony ppa??

przeciez to jak odciecie tlenu ;(

--
pr

[#2] Re: problemy ze strona...

@Paul, post #1

przeciez to jak odciecie tlenu ;(

Gorzej, odciecie tlenu to tylko utrata przytomnosci. Ale drgawki i delirka sa jeszcze gorsze.
Co za nałóg... :P
[#3] Re: problemy ze strona...

@Paul, post #1

Jak myślisz? Wystarczy pomysleć.

[#4] Re: problemy ze strona...

@Andrzej Drozd, post #2

O biegunce, ślinotoku, odwodnieniu, zawrotach głowy i ogólnej depresji już nawet nie ma, co wspominać.

Redaktorzy PPA muszą w końcu nauczyć się odpowiedzialności!!! Jeszcze parę dni i zamieszki jak znalazł

24 grudnia:

30 grudnia:

2 stycznia:

Ostatnia modyfikacja: 22.12.06 18:53
[#5] Re: problemy ze strona...

@Paul, post #1

Zatem, powodem tego zniknięcia był pad systemu na serwerze, tak, tak, Debian się wysypał.
Trochę trwało ponowne uruchomienie, gdyż trzeba było odzyskać dane na drugi dysk, przetestować maszynę, zainstalować i skompilować nowy system. Tym razem Ubuntu. Dane powinne być wszystkie, jakby coś było nie tak to proszę dać znać.

Przepraszamy za szkody fizyczne i moralne.

[#6] Re: problemy ze strona...

@Paul, post #1

ej.. no i gdzie news o wypuszczeniu os4 final? he? OK

[#7] Re: problemy ze strona...

@Andrzej Drozd, post #2

Widzę, że nie tylko moja rodzina zastanawiała się dlaczego od kilku dni walę głową w ścianę

Ostatnia modyfikacja: 22.12.06 19:31

Ostatnia modyfikacja: 22.12.06 19:32
[#8] Re: problemy ze strona...

@SirLEO, post #5

SirLEO napisał(a):

> tak, tak, Debian się wysypał.

Gdyby serwer stał na MorphOS-ie, to nie zdarzyłaby się ta przykra sytuacja

[#9] Re: problemy ze strona...

@Ziolo, post #4

Ja też spanikowałem, wklepywałem nawet ppa.ltd.pl, dzwoniłem do znajomych, ech bez PPA byłoby nieciekawie

[#10] Re: problemy ze strona...

@cichym, post #7

to znaczy ze nie tylko ja mam

[#11] Re: problemy ze strona...

@MinisterQ, post #3

MinisterQ - nie badz zlosliwy ;), a jak zapewne wiesz, moze byc wiele powodow... nie koniecznie jeden...

[#12] Re: problemy ze strona...

@Paul, post #11

A moze MinisterQ po prostu tego nie wie ... dlatego mowi to co mowi ..

---
Boze ale sie wystraszylem.
Juz myslalem, ze ktos podal linka na forum do jakiegos wareza i ABW wjechalo do redakcji PPA ... :D
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem