Forum » PPA
[#1] co z wywiadem z ks. Pikulem?
Witam.

Kiedys byl watek o wywiadzie z ks. Janem Pikulem. Czy tem wywiad zostal opublikowany?

Pozdrawiam

[#2] Re: co z wywiadem z ks. Pikulem?

@pjk, post #1

Hmmm wiesz co? Nie mam pojęcia, jak bym coś wiedział na ten temat to spewnością udzielił bym Ci tej informacji.

[#3] Re: co z wywiadem z ks. Pikulem?

@pjk, post #1

Z tego co wiem wywiad zostal przeprowadzony niestety Ks.Pikul nie zgodzil sie na jego publikacje ;/

[#4] Re: co z wywiadem z ks. Pikulem?

@pjk, post #1

Był, ale w pewnym sensie nie całkiem jako "wywiad" - którego ks. Pikul sobie nie życzył - bardziej jako pogawędka o starych dobrych czasach.

Lepiej niech jednak, jego autor się wypowie...
[#5] Re: co z wywiadem z ks. Pikulem?

@pjk, post #1

jest dokładnie tak jak mówi Yanoosh_Shoonay_ . Niestety ks. Jan Pikul niewyraził zgody na publikację tego :( A rozmawiało się z nim bardzo miło.

Benedykt

[#6] Re: co z wywiadem z ks. Pikulem?

@Benedykt Dziubałtowski, post #5

Powtórzę pytanie, które zadałem gdzie indziej: a wywiad z prof. Bruszewskim? :P

[#7] Re: co z wywiadem z ks. Pikulem?

@Pinto, post #6

z tego co mi wiadomo to obaj maja w tej chwili takie samo zdanie o ami jak p. Pampuch i p. Weslawski..... Stare dobre czsy minely.... A szkoda...

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem