Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] mini MAXI q
Jestem pod wrażeniem działalności tego PANA

brawo! pokłony brawo! pokłony brawo! brawo! brawo! brawo! brawo! brawo! pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony pokłony

Czy Pan MIniQ mógłby zdradzić parę sekretów z swojego życia?? Mam na myśli wiek i gdzie pracuje . Chciałbym przy okazji zapytać kiedy będzie nowa wersja amigg oraz czy jest w planach wtyczka dla AQQ.

[#2] Re: mini MAXI q

@Adrian Horn, post #1

(...)Mam na myśli wiek i gdzie pracuje(...)

Ja bym się zaczął bać... ;)

[#3] Re: mini MAXI q

@Adrian Horn, post #1

O, to już Benedykta nie lubisz?

Wybacz, ale nie jestem zainteresowany zakładaniem swojego fanklubu.
Znajdź sobie jakąś inną ofiarę. :P

Jeśli zaś chodzi o AmiGG, to informacje na jego temat można czerpać ode mnie prywatnie, ze strony AmiGG, bądź z listy dyskusyjnej, której adres można bardzo łatwo znaleźć w teleporcie, tu, na PPA.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem