Forum » PPA
[#1] Gratuluje
Jestem tu od niedawna a chciałbym bardzo podziękować tym którzy stworzyli ten portal i tym którzy na tym portalu są.Wogle atmosfera nieziemska ludzie zajefajni dużo wiadomości a forum jakby z niebios wizięte.Boshe tak tu fajnie tak tu miło prosze was aby ten portal nigdy nie zniknoł bo sie chyba zabije papa :)

[#2] Re: Gratuluje

@Rohan, post #1

Po pierwsze wydaje mi się, że z takimi rzeczami to na maila, ale może się mylę :>
Po drugie zainstaluj firefox'a 2 lub kup sobie jakiś słownik ortograficzny, choćby najtańszy.
[#3] Re: Gratuluje

@x3nU, post #2

tylko nie gratuluj szaremuwilkowi ;).
[#4] Re: Gratuluje

@SzaryWilk, post #3

Moje gratulacje ;)

[#5] Re: Gratuluje

@Rohan, post #1

Boshe - umieszczanie kryptoreklam (w tym przypadku producenta wiertarek i innych zabawek dla dużych chłopców) jest niezgodne z regulaminem. żółta kartka ;)

Poza tym masz rację - PPA jest super.

Ostatnia modyfikacja: 25.04.07 22:19
[#6] Re: Gratuluje

@APC74, post #5

Przecież napisał: "Boshe tak" czyli raczej reklama a nie kryptoreklama. ;)
[#7] Re: Gratuluje

@Mario, post #6

Niech Ci będzie. Nie zauważyłem, bo jak zobaczyłem tego Bosha to automatycznie włączyła mi się blokada (taki Adblock w oku - nie cierpię tej nowomowy) i dalsza część postu mi umknęła. :D
[#8] Re: Gratuluje

@APC74, post #7

Wiesz,ja pisze trochę "slangiem" ponieważ mam jedyne 15 lat:p i uważam że to w moim wieku jak najbardziej jest normalne.Chyba mi wybaczysz prawda?

[#9] Re: Gratuluje

@Rohan, post #8

Też mam 15 lat i nie używam tego "slangu". Wiem, jestem dziwny i z betonu ;).

[#10] Re: Gratuluje

@Malin, post #9

No tak,...ja używam slangu już od dziecka bo wychowałem się w takim towarzystwie które nie należy do najlepszych...tam nauczyłem się bić i swoje sprawy załatwiać są tego złe strony ale i też dobre...Slang to jak slang to mój drugi ojczysty język

[#11] Re: Gratuluje

@Rohan, post #8

Tym razem, warunkowo. Ale jak ZaCzNiEsZ tAk PiSaĆ to po Tobie... ;)
[#12] Re: Gratuluje

@APC74, post #11

bO tEg0 n!3 d4 Si3 cZyT4ć :D

[#13] Re: Gratuluje

@AlaN, post #12

TY POTWORZE!

wymiotuje

zbanowac
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem