Jestem tu od niedawna a chciałbym bardzo podziękować tym którzy stworzyli ten portal i tym którzy na tym portalu są.Wogle atmosfera nieziemska ludzie zajefajni dużo wiadomości a forum jakby z niebios wizięte.Boshe tak tu fajnie tak tu miło prosze was aby ten portal nigdy nie zniknoł bo sie chyba zabije papa :)
Po pierwsze wydaje mi się, że z takimi rzeczami to na maila, ale może się mylę :>
Po drugie zainstaluj firefox'a 2 lub kup sobie jakiś słownik ortograficzny, choćby najtańszy.
Niech Ci będzie. Nie zauważyłem, bo jak zobaczyłem tego Bosha to automatycznie włączyła mi się blokada (taki Adblock w oku - nie cierpię tej nowomowy) i dalsza część postu mi umknęła. :D
No tak,...ja używam slangu już od dziecka bo wychowałem się w takim towarzystwie które nie należy do najlepszych...tam nauczyłem się bić i swoje sprawy załatwiać są tego złe strony ale i też dobre...Slang to jak slang to mój drugi ojczysty język
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.