[#1]
Dziwne zachowanie www.ppa.pl
Prawdopodobnie powinienem wpisać to na bugtrace, ale być może dzieje się to tylko u mnie. Chodzi mi o dziwne efekty na stronie PPA.
1. Po wpisaniu lub wybraniu skrótu do PPA ładuje się strona z wiadomościami ale ustawia się na wiadomości o Potrace 1.8 a nie na początku strony (tak jakby zaraz po załadowaniu strona została przewinięta do tego miejsca).
2. Przy trolowaniu w jakimś wątku (wiadomości/forum), który ma więcej niż jedną stronę, wklepany post pojawia się nie na końcu (np. w trzystronicowym wątku na końcu strony trzeciej), tylko na końcu strony pierwszej. Dopiero po naciśnięciu odnośnika do wspomnianej trzeciej strony następuje właściwe ułożenie komentów i mój koment pojawia się tam, gdzie powinien.
3. Na forum w dziale PPA jako ostatni post widnieje: 'Re: Cześć, macie głupią lukê w stronie,' - ale jak się wejdzie do środka, to okazuje się, że wcale tak nie jest.
Przetestowane na Firefoxie, Operze, AWebie oraz IBrowse. Wyczyściłem cache przeglądarki, usunąłem ciasteczka (myślałem, że może nieświerze ;) ), ale niczego to nie zmieniło.