Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Benedykt Dziubałtowski
Panie i panowie chcialem wyrazic szacunek dla tego pana,benedykcie zdradz nam tajemnica jak ty znajdujesz tych ludzi he he pozdrawiam ;).
[#2] Re: Benedykt Dziubałtowski

@SzaryWilk, post #1

zbanowac

;)

[#3] Re: Benedykt Dziubałtowski

@SzaryWilk, post #1

No i znowu Szary Wilk. Już mi brakowało tych "he he". OK
Topiców o super Benedykcie było już 1000. Po co więc zakładać kolejny? On już wie, że go kochamy ;p

[#4] Re: Benedykt Dziubałtowski

@SzaryWilk, post #1

Szary Wilk! jupi!
A już się zastanawiałem, detektyw czy przypadkiem nie zniechęcono Cię do komentowania i wysyłania postów na forum. ;)
[#5] Re: Benedykt Dziubałtowski

@SzaryWilk, post #1

Pierdzielisz 3 po 4, spamujesz... :P
Mimo że jestem krótko na forum, widziałem tematów kilka że "Benedykt Super"
Po co kolejny?
[#6] Re: Benedykt Dziubałtowski

@DanielJ., post #5

no ja jako szarywilk skladam mu szacunek i zachecam kazdego z osobna do zakladania szacunkow glupkowate he he he
[#7] Re: Benedykt Dziubałtowski

@SzaryWilk, post #6

Ja zachęcam modów do założenia szaremu bałwanowi bana.
Hehe nie można na maila czy coś...oh do kogo ja gadam.. spam2 zbanowac zombie

[#8] Re: Benedykt Dziubałtowski

@SzaryWilk, post #1

Skończcie te wygłupy z tymi tematami, chcecie mu podziękować, to czytajcie jego wywiady i artki i tam w komentarzach dziękujcie.

Każdy nowy wątek, podobny do tego, skończy się niemiło dla jego twórcy!

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem