Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Nowy dział - Win
Witam.

Czy była kiedyś rozpatrywana propozycja postawienia nowego działu Windows?

[#2] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

Nie, a gdyby była to ja byłbym przeciwny. Mało to stron dla użytkowników systemu Microsoftu na sieci?
To jest Polski Portal Amigowy, więc Windows to co najwyżej w Hyde Parku bądź w ograniczonym stopniu w dziale WinUAE na forum może występować ;)

[#3] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

A fuj!!!

[#4] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

Jestem za a nawet przeciw.

Konkretnie to wolę nie widzieć tu zbyt wiele pycytowatości. ;)

[#5] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

w pierwszej chwili myślelem że to ma być dział dotyczący pitych przez nas WIN, szkoda

[#6] Re: Nowy dział - Win

@rzookol, post #5

A to dobry pomysł

Dział o pcetach? A mało to Hyde Parku?

[#7] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

EL AMIGOS w domu, pracy same PC. nawet PPA ogladam na PC
wiec daruj sobie lepsze juz sa WINA ok, racja

[#8] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

Hehe, forumowiczu drogi, mnie denerwują linki, które zamieszczane są tutaj na forum a nie mogę ich zobaczyć pod przeglądarkami amigowymi a co dopiero takowy dział ;). Zresztą jest wiele viele andere forumuf poświęconych temu systemowi. Gorzej tylko z poziomem na większości :). Pewnie gdyby tu powstał taki dział - byłby na poziomie, pewnie o to chodziło? :). El Amigos, więcej el patriotyzmu ;).

[#9] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

Doskonale Cie rozumiem. Tez o tym myslalem. Zapewne dosyc masz podpowiedzi pseudoznajacych sie na windowsie ludzi o brzmieniu "przeinstaluj system" albo "kup lepszy zasilacz". Pozatym na ppa czujesz sie pewnie (tak jak i ja) jak u siebie. Ja darze Was drodzy forumowicze zauafniem i szacunkiem, badziej niz kogokolwiek z forum chipa czy innego pcwk wiec gdybym mialbym jakis problem udalbym sie chyba predzej do hydeparku niz na jakies forum pctowe. Pomysl wcale nie taki chybiony, choc rozumiem rowniez przeciwnikow tej idei. Pozdrawiam wszystkich OK

Ostatnia modyfikacja: 01.07.07 23:31
[#10] Re: Nowy dział - Win

@rzookol, post #5

A jednak - kiedys sie broniles przed tym... koneserem dobrze BYK co? ;)

[#11] Re: Nowy dział - Win

@Lokaty, post #10

Wino BYK było niezłe ale FERNANDO i TORREADOR było super. Delikatny posmak siarki i wisienki powalał z nóg. To były czasy. Ech rozmarzyłem się
[#12] Re: Nowy dział - Win

@Lorak, post #9

Czyli proponujemy dział: "windowsowe porady dla czytelników PPA"

[#13] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

idiotyczny pomysł ^3
porad do peceta szukaj na pecetowych wortalach

[#14] Re: Nowy dział - Win

@JaCoP, post #12

Podejrzewam, że chcąc nie chcąc każdy z nas tą winde ma... Tak wiec na forum taki nasz wewnętrzny dział może powstać. Oby nie wypowiadali sie tam
ci popularni znachorzy wingrozowi .

[#15] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

nie byla. tyle to nawet student nie wypije.
[#16] Re: Nowy dział - Win

@Arbuz, post #11

Piliście komanodasa?? Albo mustaka, marconi, agropol, clasiki, kielere, sperme byka, cycoline, baryłke, biały patak, wino marki wino, markowe, mazowieckie pospolicie nazywane MZ i miodowo lipowe xD. Normalnie ACID drinker xD

[#17] Re: Nowy dział - Win

@arti4-92, post #16

Nie, kelnerce się pomyliło i zamiast nalać wódki i soku jabłkowego nalała piwo, sok jabłkowy, żubrówkę i wódkę...
[#18] Re: Nowy dział - Win

@JaCoP, post #14

No co chcesz, format C: jest lekarstwem na wszelkie problemy.

A tak poza tym to rozumiem doskonale El amigosa, zawsze jest lepiej w znanym sobie otoczeniu pytać o coś, nawet jeśli nie jest to związane z tematem przewodnim. Owszem, jest wiele miejsc dla pecetowców, sam na wielu byłem, ale nigdzie specjalnie mi się nie podobało. :)

[#19] Re: Nowy dział - Win

@rzookol, post #5

Ja ostatnio pilem swojskie, wisniowe - mniam!
A wy?

A co do dzialu, to wystarczy Hyde Park. Sam nie jestem zapisany na zadne pecetowe forum, a tutejsi uzytkownicy znaja sie na pecetach lepiej niz ktokolwiek na innych spam-portalach ;)

Ostatnia modyfikacja: 02.07.07 14:18
[#20] Re: Nowy dział - Win

@Andrzej Drozd, post #19

nasz sie na Amidze, znasz się na wszystkim.

[#21] Re: Nowy dział - Win

@JaCoP, post #14

Lodówke, tez prawie każdy ma, wiec może i forum o lodówkach?

[#22] Re: Nowy dział - Win

@arti4-92, post #16

/me pil wino Pegas :)

[#23] Re: Nowy dział - Win

@JaCoP, post #14

JaCoP napisał(a):

> Podejrzewam, że chcąc nie chcąc każdy z nas tą winde ma... Tak
> wiec na forum taki nasz wewnętrzny dział może powstać.

Wiekszosc tez (o ile nie wszyscy) delkaruja sie takze jako katolicy. A wiec moze dodatkowo otworzyc forum mlodych chrzescijan, oaze oraz specjalna wersje slowa na niedziele (tylko dla amigowcow)?

Moze jeszcze forum dla wegetarian (znajda sie byc moze), miesozercow (beda sie mogli jedni z drugimi prac na wyzwiska ;)) oraz osobne forum dla osob uzywajacych myszki lewa reka?

Bez przesady....
zbanowac

[#24] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

Sadze, iz nie jest to dobry pomysl, a gdyby mimo wszystko zostal wprowadzony (oby nie) to beda pojawiac sie osoby calkowicie
nie zwiazane ze srodowiskiem amigowym zaintereswoanych M$ co raczej ma sie nijak do ogolnego charakteru PPA.PL.
I to chyba wystarczy jako rzeczowy kontrargument, (oczywiscie to moja opinia ;) ) a dodatkowo po co prowokowac nowe masy by mnie/nas nawracali w imie zasady...
"Dzis pospamuje po dziale Morphos/AmigaOS 4.0 ukazujac wszystkim czego na Pegu/Ami nie mozna zrobic pomijajac, iz ani jednej ani drugiej platformy i systemu na oczy nie widzialem i jaki to super jest m$ win"

Ps. A wrazie W to do Hyde Parku z nim :P

Pzdr RadziN

Ostatnia modyfikacja: 02.07.07 15:56
[#25] Re: Nowy dział - Win

@El Amigos, post #1

z WIN to wole swojskie :)

[#26] Re: Nowy dział - Win

@RadziN, post #24

Wydaje mi się, że te słowa każdemu dużo dają do myślenia i sprawa się tym zamyka.

A z winami wio do HydeParku, bo prawdziwi żule w parkach piją.

[#27] Re: Nowy dział - Win

@SirLEO, post #26

Niee zawsze ;), często chodzą na działki, w pole, na meliny ;). Widziałem menela co rzyga za koszule xD, bo sie wstydził rzygać na środku ulicy xD

[#28] Re: Nowy dział - Win

@flash5, post #25

Przegłosowano.

Mam gdzieś na amidze modek o nazwie vodka (moge podesłać jak ktoś chce)
"Nigdy więcej vódki pić, nigdy więcej WINa pić. Vódka z głowy siano robi..."

[#29] Re: Nowy dział - Win

@arti4-92, post #27

No znaczy ze to nie byl menel, bo prawdziwi menele nigdy nie rzygaja - sa tak zaprawiani.

Ostatnia modyfikacja: 02.07.07 22:24
[#30] Re: Nowy dział - Win

@flash5, post #25

Eeeee Slawek... nooo cos Ci normalnie sie zrobilo - milo Cie widziec na PPA :)...

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem