Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Win 2.0
Przepraszam, ale nie mam jak odpowiedzieć. (i muszę utworzyć nowy wątek)

Odnieście się do słów które napisał Lorak (post #9) i SirLEO (post #14).

Tutaj jest mi po prostu lepiej. I ludzi znam, i wiem kto może pisać prawdę, a kto trolluje itp..
Podejrzewałem, że nic z tego nie wyjdzie, zatem w takim razie pytanie: czy nikt nie będzie miał nic przeciw, jak będę pisał w Hyde Parku? (z tym, że trochę tego będzie :))

Pozdrawiam geniuszy, którzy odkryli przede mną, że są fora pecetowe. ;)
PS. Nie mogłem odpisać, bo miałem deadline w tą sobotę i musiałem się wyrobić z wszystkimi examami.

[#2] Re: Win 2.0

@El Amigos, post #1

Przepraszam, ale nie mam jak odpowiedzieć. (i muszę utworzyć nowy wątek)

Nie musisz. Temat został zamknięty i ten także. Działu dotyczącego Windowsa nie będzie. Jeżeli są jakieś problemy, proszę pisać w dziale Hyde Park. Wiele osób tak robi.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem