Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] a zaloba gdzie?
caly kraj w zalobie, tylko ppa w kolorkach. ladnie to tak? :>
[#2] Re: a zaloba gdzie?

@Valwit, post #1

Daj skina black w ustawieniach strony i po klopocie

[#3] Re: a zaloba gdzie?

@Valwit, post #1

Jebło?

Owszem, przykro mi, że ktoś tam, gdzieś tam się wykoleił i o 20 polaków zrobiło się mniej, ale nie popadajmy w paranoje.. I tak imo jest przegięcie z tą całą żałobą.

[#4] Re: a zaloba gdzie?

@Valwit, post #1

Ja byłbym za żałobą, ale i tak używam czarnego skina ;p

[#5] Re: a zaloba gdzie?

@Kokos, post #3

to tak samo jak polscy alkoholicy sa patriotami bo szybciej umieraja:P
a co do zaloby na ppa to ja i tak mam czasrna skorke

[#6] Re: a zaloba gdzie?

@Kokos, post #3

chyba ciebie. wielkie i wlochate. ironia sie nazywa. ale byc moze to za trudne slowo dla ciebie.
[#7] Re: a zaloba gdzie?

@Valwit, post #6

V, nie bierz tego do siebie, bo napisałem to do.. hmm.. przestawionego deko narodu? :)

[#8] Re: a zaloba gdzie?

@Kokos, post #7

kumam :)
[#9] Re: a zaloba gdzie?

@Kokos, post #7

Swoja droga to wycieczki organizowane przez "kregi koscielne" powinny sie reklamowac haslem "Z nami jestes blizej boga" - dziwnym trafem to glownie pielgrzymkowe autobusy grzebia najwiecej ludzi, pewnie bierze sie to z oszczednosci, bo innego wytlumaczenia nie widze.

[#10] Re: a zaloba gdzie?

@Fazior, post #9

Też to zauważyłem i dokładnie dlatego wolę siedzieć cicho...

[#11] Re: a zaloba gdzie?

@Fazior, post #9

niezle trafiles:

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4333293.html

kierowca mial 22 lata

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4332996.html

Chociaż firma Orlando Travel ma dwa nowe autokary Man - jeden kupiono w ubiegłego roku, drugi w kwietniu tego roku - nie wysłała ich w trasę, lecz zleciła usługę niewielkiej podszczecińskiej firmie transportowej Roberta Cabana. Ta wysłała siedmioletnią scanię. -Mogliśmy wysłać własny autokar, ale na wynajęcie scanii od pana Cabana bardzo nalegał ksiądz, który był zleceniodawcą obsługi pielgrzymki - mówi Paweł Wolnicki, współwłaściciel OrlandoTrave.
[#12] Re: a zaloba gdzie?

@Fazior, post #9

ha,

[#13] Re: a zaloba gdzie?

@Fazior, post #9

Święta racja.

BTW: Wątek się zrobił taki bardziej do Hyde Parku.
[#14] Re: a zaloba gdzie?

@Valwit, post #11

Trwa we wszystkich mediach ogólnopolska debata na temat przyczyn wypadku, tak jakby było w nim coś niezwykłego. Jak zawsze w takiej sytuacji rozpęta się pewnie jednorazowa akcja kontroli wszystkiego a Polacy, jak to mają w zwyczaju, wykupią cukier. A wypadki będą dalej, bo taka jest kolej rzeczy, że one się zdarzają.

Luz.
[#15] Re: a zaloba gdzie?

@APC74, post #13

No, ŚWIĘTA racja.

[#16] Re: a zaloba gdzie?

@Valwit, post #1

Sądzę, że temat się wyczerpał.

Zamykam.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem