Forum » PPA
[#1] Szukam Ludzi do pomocy ....
Mam sporo spraw na głowie przydała by mi się pomoc przy szukaniu ludzi dociąganiu spraw niedociągniętych . Potrzebuje kogoś kto mógłby mi pomóc przy dociąganiu niezałatwionych spraw9są dwie osoby które strasznie się ociągają przy wywiadach i trzeba by ich po poganiać troszeczkę ) . Szukam kogoś kompetentnego i godnego zaufania .

proszę aby w tym poście nie wypowiadały się osoby prezentujące poziom Artiego oraz szarego wilka .

Benedykt

[#2] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Jeśli moge pomóc jakoś... to powiedz jak :) (16 lat mam ale może sie na coś przydam).
[#3] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@Mir3k, post #2

skontaktuj się ze mną na gg.

Benedykt

[#4] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@Benedykt Dziubałtowski, post #3

dlaczego nie he he he ;).
[#5] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@SzaryWilk, post #4

Bowiem szukamy nieco bardziej inteligentniejszych i poważniejszych osób. policjant

[#6] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

a jak miala by wygladac ta pomoc ??

co taka osoba miala by robic??

moze to troche blache pytania, ale jestem ciekaw...
[#7] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

Czyzbys nadal probowal "dodzwonic" sie do Slawomira Mrozka i Tomasza Tomaszka? ;)

[#8] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@Lorak, post #7

oczywiście ,że tak . zresztą wszystkie pytania zostały wysłane do jednego z twórców franko ale skończyło się jak narazie na tym ,że w przyszłym tygodniu odpisze. .

Co do postu zimy . Polega to na wydzwanianiu,pisaniu meli , rozmowach na gg i szukaniu ludzi . Robota żmudna nikt za nią nie płaci a nagroda jest kpina w komentarzach niektórych fachowców ,że puszcza się kolejna kiczowata grę lk avalonu .

Benedykt

[#9] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@SirLEO, post #5

No to jestem spalony.. ;(

[#10] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@Kokos, post #9

Biedactwo, oj.... :P

Ostatnia modyfikacja: 14.08.07 22:46
[#11] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@Benedykt Dziubałtowski, post #8

przepraszam ze dawno nie odpisywalem, ale zawsze lepiej późno niż wcale ;)

wiec jestem chetny do malych pomocy :)

[#12] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

Chętnie pomogę.
[#13] Re: Szukam Ludzi do pomocy ....

@ender, post #12

Zgłoście sie do mnie na GG .

benedykt

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem