Forum » PPA
[#1] Bad pixel.
Pewnie to śmieszne, ale powiem o co mi chodzi.
Od jakiegoś, dość długiego czasu, denerwował nie badpixel po środku, u góry ekranu PPA. Jakoś załapałem, że monitor jest w porządku, a tylko autorzy strony wsadzili jakąś niepotrzebną kropkę. Niedawno przypadkowo wjechałem tam dokładnie myszką i okazało się, że to link do "Świstaka".
Ja mam coś sieknięte z rozdzielczością, że to tylko kropka, czy zaistniało jakieś przeoczenie u autorów strony?

[#2] Re: Bad pixel.

@Kitech, post #1

Ale jaja ... ja tez wczesniej myslalem, ze to pixel na monitorze.

No ale ze to jest link to tego nie wiedzialem, az do teraz. pomysł
[#3] Re: Bad pixel.

@Kitech, post #1

Być może w swojej przeglądarce masz włączony jakiś Ad-block (np. w Firefoksie, chociaż on nie zostawia kropek...) i zamiast wyświetlania obrazka (który jest wyświetlany) masz kropkę.

[#4] Re: Bad pixel.

@Kitech, post #1

Ja w tym miejscu mam normalna reklame, z ktorej nawet skorzystalem i zalozylem konto :D

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem