Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Wywiad marek Hyla szef TSS
Jestem w trakcie wywiadu z Panem Markiem Hyla szefem TWin spark softu jeśli ktoś ma jakieś pytania do pana marka to proszę napisać . Nauczony poprzednimi doświadczeniami z autorami pewnej gry :( Niestety nie moge obiecać kiedy się ten wywiad ukaże mogę obiecać ,ze wszystkie pytania zostaną zadane

Benedykt

[#2] Re: Wywiad marek Hyla szef TSS

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

- Z jakiego produktu wydanego na Amigę TSS team jest najbardziej dumny?
- Jak potoczyły się losy TSS team?
- Jakie skutki przynosiły wprowadzone w oprogramowaniu "zabezpieczenia" antypirackie i jaki wpływ na TSS miał ogólny brak poszanowania praw autorskich w Polsce.
- Czy pisanie na platformy PC i Pocket PC było spowodowane jedynie umierającym rynkiem amigowskim?
- Gdybym mógł się cofnąć w czasie to czy Amitekst miałby inne założenia i funkcjonalność?
- Czy rynek amigowsko-edukacyjny był naprawdę chłonny?
- Jak wyglądała konkurencja dla TSS-u?

[#3] Re: Wywiad marek Hyla szef TSS

@Kokos, post #2

- Czy pisanie na platformy PC i Pocket PC było spowodowane jedynie umierającym rynkiem amigowskim?
I czemu nie pisaliście na PalmOS?

[#4] Re: Wywiad marek Hyla szef TSS

@x3nU, post #3

Ja bym zapytal i to tyczy sie wszystkich tych polskich firemek

- Jak oceniaja panstwo poziom owczesnie wydawanych polskich gier

- ... i czy byc moze, mial on zwiazek z tak niska sprzedaza owych produktow
[#5] Re: Wywiad marek Hyla szef TSS

@Kokos, post #2

Zapytaj go czy będzie kiedyś powrót do amigi (choćby ze starą ofertą)?
[#6] Re: Wywiad marek Hyla szef TSS

@simka113, post #5

Stara oferta TSS jest dostępna w Elboksie.

[#7] Re: Wywiad marek Hyla szef TSS

@Benedykt Dziubałtowski, post #1

Wywiad Przeprowadzony .

Zamykam

Benedykt

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem