Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Zmiana ksywki
Witam, mam pytanie - Czy da się zmienić Imię (a raczej ksywkę) z ZigZag85 na coś innego i jeśli tak to kto jest odpowiedzialny za taką modyfikację? Powiedzmy że w ramach pewnej standaryzacji "ujednolicam" swoje ksywki na różnych forach.

[#2] Re: Zmiana ksywki

@ZigZag85, post #1

Ja bym chciał nick zmienic xD

[#3] Re: Zmiana ksywki

@arti4-92, post #2

Prosta sprawa. Rejestrujesz sie pod nowym nickiem i juz.

Albo zapytaj Admina. Jednak sadze, ze zmiana i tak odbedzie sie kosztem wyzerowania licznika ogień piekielny
[#4] Re: Zmiana ksywki

@Andrzej Drozd, post #3

poco mi licznik ;]?? I tak niemam z tobą szans :P

Ostatnia modyfikacja: 06.09.07 14:50
[#5] Re: Zmiana ksywki

@arti4-92, post #2

Na jaki?

[#6] Re: Zmiana ksywki

@reactor, post #5

Dudzik ??

[#7] Re: Zmiana ksywki

@ZigZag85, post #1

Rany, wy kombinujecie...
Piszesz do moderatora i już. OK

[#8] Re: Zmiana ksywki

@5h00n4y, post #7

Tylko jak będziecie pisać to nie zapomnijcie o "załączniku", trzech zdjęciach, oraz uiszczeniu opłaty manipulacyjnej w postaci znaczków skarbowych... ;)

Ostatnia modyfikacja: 06.09.07 15:56
[#9] Re: Zmiana ksywki

@APC74, post #8

I kopie żółtych papierów do wglądu przez kolegium redakcyjne.

[#10] Re: Zmiana ksywki

@MinisterQ, post #9

Te na ADHD, które dali mi w poradni??

[#11] Re: Zmiana ksywki

@arti4-92, post #10

Tak. Wystarczy kopia potwierdzona notarialnie. :D
[#12] Re: Zmiana ksywki

@MinisterQ, post #9

Mało to redakcja ma żółtych karteczek? ;)

[#13] Re: Zmiana ksywki

@koodlaty, post #12

koodlaty, skąd jest twój avatar?? Widziałem takie coś w na scianie jakiegos zakładu w programi RIDERS tego co na discovery jest :D

[#14] Re: Zmiana ksywki

@arti4-92, post #13

To moje zdjęcie. Pobieram tantiemy za wykorzystywanie.

[#15] Re: Zmiana ksywki

@ZigZag85, post #1

W sierpniu spytałem o to SirLeo. Ogólnie wyszło, że raczej się tego nie robi, tzn. portal nie zmienia nicków. Nie wnikając, zaniechałem próby zmieniania swojej ksywy, choć szczerze powiedziawszy, nie wiem jakie z tym wielkie trudności miałyby się wiązać.

arti4-92, kładę głowę na pinek, że to Jack Nicholson z avatara, choć za diaska nie wiem z jakiego to filmu. Być może z "Wilka", ale jakoś nie pamiętam tej sceny...ale to już nie na temat...
[#16] Re: Zmiana ksywki

@Dave, post #15

ja stawiam na J. Nicholsona w "Lśnieniu"... ale mogę się mylić, w "Wilku" też się szczerzył ;)
[#17] Re: Zmiana ksywki

@wali7, post #16

Podałem "Wilka", ale to na 100% nie z niego jest owa scena, bo w "Wilku" był już o wiele starszy... więc Twoja propozycja pewniejsza...
Tym bardziej, że takie ujęcie, gdybym widział z pewnością bym zapamiętał, bo jest bardzo specyficzne :) Coś ala Bob z miasteczka Twin Peaks...

Ostatnia modyfikacja: 06.09.07 19:37

Ostatnia modyfikacja: 06.09.07 19:44
[#18] Re: Zmiana ksywki

@Dave, post #17

To pamiętna scena ze 'lśnienia' gdy Jack rozwala drzwi łazienki i próbuje dorwać Wendy ('honey, I'm home!').

[#19] Re: Zmiana ksywki

@koodlaty, post #18

Oki, to za parę dni skasuje to konto i założę nowe, a licznikiem postów się nie przejmuję.

[#20] Re: Zmiana ksywki

@ZigZag85, post #19

A właśnie - jak skasować to konto?

[#21] Re: Zmiana ksywki

@ZigZag85, post #20

olej?? je :P

[#22] Re: Zmiana ksywki

@ZigZag85, post #20

Nie ma opcji kasowania konta. Jeśli chcesz zmienić login napisz do SirLEO.
Ja mogę zmieniać te dane, ale robię to tylko na jego prośbę.

[#23] Re: Zmiana ksywki

@arti4-92, post #21

arti4-92 proszony jest o zaprzestanie spamowania przez robienie czatu z forum. Konsekwencje będą oczywiste - ban na jakiś czas...

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem