A co ja jestem pszczolka robotnica, zeby kazdemu z osobna odpisywac na post ?
Idac tokiem rozumowania kolegi APC74 ->... oczywiscie, ze nie ma bo post #11 odpowiada wyraznie na "w odpowiedzi na post nr 1".
Co kolega nie dowidzi czy jak ?
Odpisuje po ksywach. Dla mnie APC to APC a Arti to Arti. Na tyle to jeszcze widze zeby odroznic poszczegolne literki.
A co do mojej metody odpisywania, to na forach gdzie mam podglad na wszystkie posty w czasie odpisywania, normalnie dodaje hash i numer posta ale stwierdzilem, ze tutaj nie chce mi sie tego robic, bo za kazdym razem musze otworzyc nowe okno i dotrzec do tego samego tematu, zeby miec podglad na wszystkie posty.
Mailman... ja nie wiem, moze u mnie w IE brakuje jakiejs opcji, ze nie moge ogladac wszystkich postow w czasie "odpowiadania na"....
A no tak... zapomnialem jestem zoltodziobem, ktory pierwszy raz wszedl na forum ... (...ale to juz mowiles)
Co do wymagan projektu to chyba lekka przesada...
-projekt jak sama nazwa wskazuje to projektowanie czegos, co jeszcze nie istnieje...
- "projekt być jakoś bardziej złożony" co to znaczy ?
Moze jakies konkrety... nie wiem przeliczanie na ilosc linijek kodu , objetosc w kb itp.
Bo stwierdzenie "jakos bardziej zlozony" to tak jak powiedzenie "jestem za a nawet przeciw"
-nikt nie bedzie siedzial co chwila przed kompem, zeby moc odpowiadac na pytania w stylu "jak idzie projekt"...
Ludzie co z wami ???
Rozumiem, ze sytuacja Amigi jest naprawde niewesola i wprowadza ogolne zniechecenie i nerwowosc wsrod uzytkownikow tych komputerow, ale zamykanie sie w "koleczku wzajemnej adoracji" do niczego sensownego nie prowadzi.
Moze juz czas otworzyc sie na nowych uzytkownikow/fanow amigi i probowac ich jakos zachecic do dzialania ... bo poki, co procz toczenia wojen z konkurencja i wyklinania wszystkich spoza "ukladu" to w sumie nic pozytecznego nie robicie...