Forum » PPA
[#1] Kto zajmuje się działem "Emulki"?
Jak przeczytałem w "Komu piwo?" Gumboy nie jest już redaktorem PPA. Kto więc zajmuje się tym działem? I przy okazji, nie ma w "Emulkach" nic o ZX Spectrum, mogę coś napisać, jeśli ten dział wciąż żyje.

[#2] Re: Kto zajmuje się działem "Emulki"?

@PopoCop, post #1

Khm, jezeli jestes chetny, to ja bardzo chetnie poczytalbym o jakichs ciekawostkach, grach itp.

PS. Ostanio bawie sie emulatorem ZXa na drugiej Ami z 040. Fajna zabawa.

PS2. Skontaktuj sie z Solo Kazuki. Sam moze sie nie chwali, ale jest ekspertem w klimatach SNES, NES, MSX, MAME itd. (dluuuga lista). Moze obaj wzielibyscie Emulki w sowje rece? Co dwie glowy to nie jedna. :)
[#3] Re: Kto zajmuje się działem "Emulki"?

@PopoCop, post #1

Bravo ! W takim razie czekamy na efekty :))

[#4] Re: Kto zajmuje się działem "Emulki"?

@PopoCop, post #1

Obok Gumboy'a ja się nim zajmowałem, więc schędę przejąłem po nim.

[#5] Re: Kto zajmuje się działem "Emulki"?

@mailman, post #4

OK, to postaram się napisać artykuł "historyczny" o Spectrum i podać jakieś ciekawe linki.
Przejmować "Emulek" nie miałem zamiaru, to trochę za duża odpowiedzialność...

[#6] Re: Kto zajmuje się działem "Emulki"?

@PopoCop, post #5

Adres znasz, więc ślij.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem