Forum » PPA
[#1] Lista kompatybilności sprzętu
Dlaczego nie ma na tej liście komputerów Efiki? Myślę że dla przyszłych użytkowników (między innymi dla mnie gdyż jestem w trakcie zakupu) tej płyty głównej byłoby to pomocne.
[#2] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@Bigo, post #1

Jestem za. Chętnie coś dopiszę od siebie :)

[#3] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@recedent, post #2

GRX już dodał taką możliwość.

[#4] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@mailman, post #3

A już myślałem że moja uwaga została bez odzewu. Jak tylko przyślą mi resztę sprzętu i poskładam Efikę do kupy to uzupełnię tę listę.
[#5] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@Bigo, post #4

No i proszę... Gdzie te dzikie tłumy dodające kompatybilnyz Efiką sprzęt? Co, sam mam wypożyczać od znajomych i testować? Weźcie się udzielcie coś >:-/

[#6] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@recedent, post #5

No przecież to jest standard. Najpierw wszyscy krzyczą, że nie ma, a jak jest to się okazuje, że nikt nie jest zainteresowany.

[#7] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@mailman, post #6

Moja efika jeszcze nie jest poskładana. Dzisiaj kończy się aukcja na allegro karty graficznej którą zamierzam kupić. Brakuje mi jeszcze zasilacza do picoPSU ale go zakupię w poniedziałek lub wtorek. A ponieważ do pracy wychodzę o 6.00 a wracam około 19 - 20 to MOSa zainstaluję chyba dopiero w następną sobotę. :(
[#8] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@mailman, post #6

Ale widzisz, Efikę ma całkiem sporo osób, a jeszcze parę chce ją mieć. Nie wiem sam, czemu nikomu oprócz mnie się nie chce wypełnić tego marnego formularza i wysłać.
[#9] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@Bigo, post #7

Bigo? Żyjesz?

PAUBase pokazuje dwanaście osób, które posiadają Efikę. Nie wierzę, że wszyscy mają ten sam sprzęt co ja. Wiemy, że sporo np. pendrive'ów (szczególnie Kingstona), albo klawiatur nie jest poprawnie obsługiwanych przez OF. I co? Zero pomocy dla innych userów.

A przy okazji: Pewnie niedługo będzie można dołożyć listę sprzętu kompatybilnego z SAM 440 EP.
[#10] Re: Lista kompatybilności sprzętu

@recedent, post #9

Żyje ale ciągle jestem w pracy (prowadzenie własnej małej firmy pochłania mi cały wolny czas, nawet na PPA wchodzę tylko w sobotę). Jeśli chodzi o PAUBase to Efikę ma na pewno więcej osób (ja mam a nie jestem tam wpisany). Mimo nawału roboty udało mi się skompletować sprzęt brak mi tylko klawiatury i myszy ale w tym tygodniu planuję wyprawę z efiką do sklepu i przetestowanie kilku klawiatur żeby nie kupić takiej która nie działa. Jak przeprowadzę mój test to dam znać co z tego wyszło.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem