Forum » PPA
[#1] Logowanie na stronie PPA
Wczoraj nie mogłem zalogować się na stronę PPA z Amigi 1200(klasyk). Próbowałem kilka razy prze IBrows2.4 i przez AWeb 3.4. Efekt ten sam. Wyglądało to, że login i hasło zostało przyjęte ale tylko przeładowana strona została i tyle.
Kiedyś pamiętam nie miałem problemu z logowaniem.
Czy można coś w tej materii zrobić?

[#2] Re: Logowanie na stronie PPA

@Tomski, post #1

Przenoszą/przenieśli PPA na inny serwer i jak zdechnie (ten nowy) lub ma inne problemy to dostajesz przekierowanie na stary na którym nie ma możliwości np. pisania na forum a może i logowania.
Trzeba poczekać aż zadziała ten na nowym serwerze, trwa taka zabawa jakieś dwa czy trzy dni.

Pozdrawiam
[#3] Re: Logowanie na stronie PPA

@Tomski, post #1

Ja znowu od jakiegoś czasu na jednym lapku nie mogę wejść na adres www.ppa.pl -od razu przekierowuje mnie na jakieś dziadostwo "paralells", coś o jakiś serwerach. Musze wchodzić gdzieś głębiej, np www.ppa.pl/forum, inaczej nie wejdę. Dziwne.
[#4] Re: Logowanie na stronie PPA

@Tomski, post #1

Maîe sprostowanie. Pod IBrowse2.4 logujë sië z tym, űe IBrowse tego nie widzi,
űe jestem zalogowany(brak moűliwoôci pisania na forum). Gdy tylko odpaliîem Aweb3.4(Ibrowse2.4 dziaîa w tle) to od razu byîem zalogowany na PPA i dziëki temu mogë pisaę tego posta z klasyka:D.

[#5] Re: Logowanie na stronie PPA

@Tomski, post #4

Wykasuj cache i cookies.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem