Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Znikajace watki
Dlaczego ten watek przestal sie pojawiac w kolumnie "Forum" po lewej stronie, mimo ze na dana chwile posty tam bylo najswiezsze, a jeszcze wczoraj temat sie ukazywal poprawnie?

[#2] Re: Znikajace watki

@reactor, post #1

zostal przeniesiony do hydeparku

[#3] Re: Znikajace watki

@rzookol, post #2

A wątki z Hyde Parku nie są widoczne w boksie na głównej strony.

P.S. I nie udała Ci się próba zwrócenia uwagi jakoby na PPA była cenzura. Pech...

P.S. 2 Zachowujesz się czasami tak, jakbyś na PPA był od wczoraj.

[#4] Re: Znikajace watki

@mailman, post #3

P.S. I nie udała Ci się próba zwrócenia uwagi jakoby na PPA była cenzura. Pech...

Przestawianie dzialow wg wlasnego widzimisie to przeciez nie cenzura tylko porzadkowanie, prawda ;)

P.S. 2 Zachowujesz się czasami tak, jakbyś na PPA był od wczoraj.

PPA to juz nie te PPA co 10 lat temu. Pech...

[#5] Re: Znikajace watki

@reactor, post #4

On ich nie usunal tylko przeniosl. Idz powytykaj swoim kolegom na czerwonym portalu to, ze usuwaja, modyfikuja i banuja posty ktore im nie pasuja, a i swoje posty lubia modifikowac jak chca, w zaleznosci od sytuacji. Milej zabawy tam, z rasistami komputerowymi

[#6] Re: Znikajace watki

@AmiChris, post #5

Spokojnie. Niektóre wypowiedzi Reactora może są trochę zaczepne, ale nie osądzałbym go aż tak ostro.
[#7] Re: Znikajace watki

@stachu100, post #6

morphos jest podobny do linuxa, który jest podobny do morphosa, który jest podobny do opusa, który jest podobny do linuxa

nie wiem czy da się coś więcej udowodnić bazując na tych relacjach

[#8] Re: Znikajace watki

@reactor, post #4

Przestawianie dzialow wg wlasnego widzimisie to przeciez nie cenzura tylko porzadkowanie

I po co to ściemnianie. Przecież wszyscy wiedzą o co chodzi. Celowo nadałeś temu wątkowi prowokacyjny tytuł licząc właśnie na to, że będzie on wyświetlany na głównej stronie. Wątek nie jest wcale merytoryczny, chodzi Ci o nic więcej jak sprowokowanie flamewara. Jak Ci moderacja popsuła "zabawę", przenosząc wątek tam, gdzie jego miejsce, to zgrywasz skrzywdzonego. Nikt się na to nie nabierze.

[#9] Re: Znikajace watki

@G. Kraszewski, post #8

Nie mierz zawsze watkow innych wartosciami, ktore Tobie zwykle przyswiecaja ;)

Ostatnia modyfikacja: 04.11.2010 12:49:22
[#10] Re: Znikajace watki

@reactor, post #9

Znajdź mi na PPA wątek, który założyłem w celach prowokacyjnych, a potem mów o wartościach, które mi przyświecają. Na razie rozmawiamy o wartościach, które przyświecały Tobie kiedy zaczynałeś zaczepkę o podobieństwach MorphOS-a i Linuksa. Oraz o tym, dlaczego tak Cię oburzyło przeniesienie wątku do właściwego działu. Czyżbyś jak każdy troll cierpiał na głód autoreklamy? A może tak jak naczelny execa liczyłeś, że "to się na pewno wysoko zindeksuje w Google"?

Ostatnia modyfikacja: 04.11.2010 12:59:22
[#11] Re: Znikajace watki

@G. Kraszewski, post #10

Na prawde nie wiem jak odpowiedziec na takie pytania. Moze sie starzeje... ;)

[#12] Re: Znikajace watki

@reactor, post #11

Wątek zostaje zamknięty (tak, to takie niewygodne dla Ciebie, bo nie dość, że nie jest cenzurą ani porządkowaniem, lecz zwyczajnie zamyka Ci usta).

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem