Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] PPA a religia
nie podoba mi się, że religia chrześcijańska jest w pewien sposób faworyzowana przez redakcję Polskiego Portalu Amigowego. mam na myśli wiadomości z życzeniami z okazji Bożego Narodzenia*, wiadomości z okazji Wielkanocy** oraz zmianę logo w lewym górnym rogu strony podczas trwania świąt. nie znalazłem wiadomości dotyczących innych religii niż chrześcijańska. proponuję dodanie pola "religia" w formularzu rejestracji i edycji profilu(wtedy wyznawcy danej religii widzieliby wiadomości dotyczące tylko ich religii) albo dodanie pól "zmień logo PPA podczas trwania świąt chrześcijańskich" i "wyświetlaj wiadomości dotyczące religii chrześcijańskiej"(albo stworzenie oddzielnej kategorii by umożliwić ich odznaczenie w "Pokazywane aktualności" w "Ustawienia strony"), albo zaprzestanie zamieszczania takich wiadomości i zmian logo(moim zdaniem najlepsza opcja).

* wiadomości numer 233, 1046, 3763, 4961, 5962, 6827, 7471, 8164
** wiadomości numer 1448, 2704, 4198, 5315, 6186, 7045, 7647
[#2] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

Akurat logo z lewego górnego rogu symbolizuje raczej pogańską tradycję strojenia choinki :)
A święta już wbiły się w tradycję, one są nie tylko chrześcijańskie.
[#3] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

Wyluzuj... Ty , ja i Kowalski chlejacy bryne w bramie i lejacy we wlasne gacie wyladujemy w tej samej glebie i zjedza nas te same robaki.

[#4] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

Wyslij swoja wiadomosc do wszystkich portali w PL. Jak dotad na kazdym ,ktory odwiedzilem byly zyczenia :>

[#5] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

Czytając takie rzeczy, zastanawiam się, kto wymyślił "poprawność polityczną"... Amirul, nie zachowuj się jak stereotypowy amerykański prawnik, proszę :)

[#6] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

Bez komentarza.

[#7] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

spokojnie, odczekamy swoje i złożymy ci życzenia na swięto Chanuki

[#8] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

ty obronco krzyza z PiSu ;-] niezla prowokacja ..

[#9] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

nie podoba mi się, że religia chrześcijańska jest w pewien sposób faworyzowana przez redakcję Polskiego Portalu Amigowego.

Nie podoba mi się, że język polski jest w pewien sposób faworyzowany przez redakcję Polskiego Portalu Amigowego. Mam na myśli wiadomości o numerach od 1 do 8170 i ewentualne dalsze. Nie znalazłem wiadomości w innych językach np. suahili albo katalońskim, proponuję dodanie pola "język" w formularzu rejestracji i edycji profilu, albo zaprzestanie zamieszczania wiadomości po polsku (moim zdaniem najlepsza opcja).

Ostatnia modyfikacja: 27.12.2010 09:02:51
[#10] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

A poza tym - wszystko w porządku?...
Z okazji Nowego Roku (może być nawet pogańskiego) życzę Ci odrobiny chociaż fałdek i to nie na brzuchu...
A swoją drogą - wychodząc dzisiaj rano do pracy i widząc u mnie (na wysokim) piętrze śpiącego młodzieńca nie z naszego bloku totalnie "zmęczonego" śmiem twierdzić, że polskie chrześcijaństwo jest jakieś nie teges. I nie jestem zwolennikiem ojca biznesmena i tudzież jego przyjaciół z jedynie poprawnej politycznie partii.

Ostatnia modyfikacja: 27.12.2010 09:06:35
[#11] Re: PPA a religia

@rzookol, post #7

Chanuka już była - 1 grudnia. Aktualnie trwa Święto Godowe i Kwanzaa a przed nami Prawosławne Boże Narodzenie. Tak że wszystkiego najlepszego dla wyznawców.

[#12] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

Ktoś chyba zeżarł za dużo makowca...

[#13] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

Ja myślę że właściciele portalu są katolikami, więc i wystrój jest katolicki :)
Co do tolerancji religijnej, to popatrzmy na krzyże w szkołach. Na PPA nie każdy musi wchodzić, a do szkoły nasze dzieci muszą...

[#14] Re: PPA a religia

@amirul, post #1

dobrze, zes nie satanista. Ave Satan! i choinka gwiazdka do Ziemi

Dzizas byl Zydem to i nasze swieto, zydowskie :)

[#15] Re: PPA a religia

@kjb, post #13

Co do tolerancji religijnej, to popatrzmy na krzyże w szkołach.

W porownaniu do tolerancji na Bliskim Wschodzie to Polska jest ultratolerancyjna :), choc trzeba uczciwie przyznac, ze PRL byl bardziej neutralny swiatopogladowo na kwestie religijne, dlatego musial upasc ;)

Aha, co do polskiego antysemityzmu jestem zdecydowanym przeciwnikiem gloszenia takiego pogladu przez wspolbratymcow i rodzime gazwyby czy niemieckie podrzutki z derszpigla, bo trudno znalezc w EU kraj rownie przyjazny Zydom, ze wspomne chocby mlodziez szkolna opiekujaca sie kirkutami, wszelka pomoc w odnawianiu synagog, festiwale kultury zydowskiej, nowopowstajace centra kultury zydowskiej oraz rozne akcje i kampanie typu; 'jestem Polka, jestem Zydowka' albo 'tesknie za Toba Zydzie' itp.

Ostatnia modyfikacja: 27.12.2010 10:01:25
[#16] Re: PPA a religia

@PopoCop, post #12

Typowa katolicka złośliwość ? ;)

[#17] Re: PPA a religia

@1989, post #14

skąd wiesz że nie satanista??

[#18] Re: PPA a religia

@arti4-92, post #17

Zamykam wątek, bo płyniecie. Do Hyde Parku zapraszam.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem