Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Ogłoszenie niezogdne z regulaminem działu giełda
Ktoś mi wytłumaczy w jaki sposób moje ogłoszenie gryzie się z regulaminem??

Mam na sprzedaż/zamian stację Commodore 1541-II. Stacja jest sprawna, cena jaką chcę za stacje to 80 zł, ew mogę się zamienić na jedyną prawdziwą AMIGE którą jest AmigaONE x1000.

Zdjęcia na w linku podanym niżej.
http://allegro.pl/stacja-1541-ii-100-sprawna-15-dyskietek-z-gram-i1621190485.html

Z góry dziękuję za odpowiedź OK

[#2] Re: Ogłoszenie niezogdne z regulaminem działu giełda

@arti4-92, post #1

po pierwsze piszesz, że coś jest sprawne: to podejrzane, po drugie piszesz że X1000 jest prawdziwą Amigą, jak widać nie jest

[#3] Re: Ogłoszenie niezogdne z regulaminem działu giełda

@arti4-92, post #1

Nie cwaniakuj.

Punkt 3 regulaminu:

3. W bazie Giełdy zamieszczane są ogłoszenia dotyczące komputerów marki Amiga, AmigaOne, Pegasos oraz Sam, a także innych, na których działają systemy amigowe i okołoamigowe, jak również części zamiennych do nich, akcesoriów i literatury związanej z tymi komputerami.

Dodatkowo proszę, abyś usunął treść obecnej stopki. Traktuj to jako ostrzeżenie.

[#4] Re: Ogłoszenie niezogdne z regulaminem działu giełda

@arti4-92, post #1

Ja skasowałem to ogłoszenie. Dziś były dwa o sprzedaży C64/komponentów do tego komputera. Na chwilę obecną nie jestem członkiem Redakcji PPA jednak mam pełne prawa admina. Ograniczam je tylko do filtracji działu giełda.

Benedykt Dziubałtowski

[#5] Re: Ogłoszenie niezogdne z regulaminem działu giełda

@Benedykt Dziubałtowski, post #4

Bez jaj, chce wymienic stacje na amige x1000, gdzie mam pisac? Na forum commodore gdzie ludzie totalnie nie widzą co to x1000 ??

P.S. Rozumiem że moderatorzy nie muszą tłumaczyć się dlaczego coś usunęli, ale nie bądźcie betonami jakby nie patrzec ppa traktuje nie tylko o Amidze.

Ostatnia modyfikacja: 17.05.2011 20:54:56
[#6] Re: Ogłoszenie niezogdne z regulaminem działu giełda

@rzookol, post #2

Nie rób sobie żartów, jeżeli pisze że coś jest sprawne to jest sprawne, jeżeli dalej masz wątpliwości to pokaż mi przykład sytuacji gdy sprzedałem cos sprawnego, co okazalo sie nie sprawne ;).

[#7] Re: Ogłoszenie niezogdne z regulaminem działu giełda

@arti4-92, post #5

X1000 póki co nie istnieje w ogólno pojętej sprzedaży, więc nie masz na co zamienić produktu, który oferujesz.

Doskonale wiesz o co chodzi, lecz za wszelką cenę próbujesz przykozaczyć. Nie uda Ci się to.

Wątek zostaje zamknięty.

Prosiłem o zmianę zawartości sygnatury.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem