[#10]
Re: Czy mozna stworzyc dzial prywatny?
@selur,
post #9
Zagląda, ale ile dokładnie osób - tego nie wiem, ale to nie ma związku z tematem. Jeśli chcesz żeby zgłoszona przez Ciebie funkcjonalność nie była zapomniana, by widzieć czy inni również inni są taką funkcjonalnością zainteresowani - namawiaj ludzi do poparcia pomysłu, oddawania głosów (jest taka opcja w bugtrackerze).
Od wielu lat spełniam życzenia użytkowników, to jest mój wolny czas, gdy inni zajmują się swoim życiem prywatnym czy spędzają inaczej swój czas - ja zwykle siedzę całymi dniami (wolny czas po pracy), weekendami i staram się spełniać różne życzenia i zachcianki, ale nie będę tego robił jeśli nie wiadomo czy ktokolwiek tego będzie używał (już za dużo było pomysłów, które były fajne, ale później nikt tego nie używał). Po prostu warto wiedzieć czy jest sens poświęcania czasu na zrobienie funkcjonalności, która nie wiadomo przez ile osób będzie używana. Jeśli nie ja to może ktoś inny mógłby takie coś zrobić, kod strony jest otwarty dla wszystkich, którzy mają wiedzę w temacie programowania w PHP i chcą rozwijać nasz portal.