[#1] exec rulez
http://exec.pl/comments.jsp?nid=3448

Oczywiscie konto zostalo zabrane dlatego, że prawda w oczy kole ale czego się spodziewać po (prawie) redakcji execa - wstydźcie się panowie.

[#2] Re: exec rulez

@rzookol, post #1

robi się niesmacznie.

[#3] Re: exec rulez

@rzookol, post #1

Sami admini nie daja mozliwosc rejestracji pod wlasnym nazwiskiem wiec dziwia sie, ze ktos "udaje" kogos innego? Naprawde, glupszej polityki dot. rejestracji konto nie widzialem.

Coz, niedlugo zostanie tam garstka prawdziwych, tj. 4 posiadaczy AmigiOne + kilkunastu zombie ukrywajacych sie pod nieistniejacymi nazwiskami.

To jest tak jak ego wysuwa nos przed rozsadek u co po niektorych prawdziwych amigowcow.

[#4] Re: exec rulez

@_arti, post #3

To dziwne, bo mi udalo sie zarejestrowac pod moim prawdziwym imieniem i nazwiskiem bez zadnego problemu.

[#5] Re: exec rulez

@reactor, post #4

A widzisz, to miales szczescie. Znam osobe, ktora za samo nazwisko nie jest w stanie sie zarejestrowac. Jest znana w srodowisku amigowym choc na ppa sie udziela sporadycznie, jednak jej poglady (czyt. niezgodne z linia fanatycznych owiec) dyskwalifikuja ja jako potencjalnego uzytkownika eXeca. Nie moze i juz i tylko pan kb wie, dlaczego.

Ostatnia modyfikacja: 04.12.07 21:50
[#6] Re: exec rulez

@rzookol, post #1

Leszku "Rzokol" Pekalski - wstydź się!

[#7] Re: exec rulez

@koodlaty, post #6

"Rzokol" - błąd ortograficzny I stopnia, rzookol się pisze przez dwa "o", ich chyba nie uczyli ortografii tylko artigrafii

[#8] Re: exec rulez

@rzookol, post #1

pkt. 5 regulaminu?!

a w jaki sposob oni sprawdzają czy osoba która chce się zarejestrowac podaje prawdziwe dane?

[#9] Re: exec rulez

@luk, post #8

Przy pomocy wspomnianych juz "kretow".

[#10] Re: exec rulez

@luk, post #8

mają taką wielką szklaną kulę (w biało czerwoną szachownicę), cała czwórka siada w kręgu, kula w środku i wróżą
[#11] Re: exec rulez

@_arti, post #9

smiert' szpionom jednym słowem :)

[#12] Re: exec rulez

@rzookol, post #1

kolejny topic "uch jaki ja jestem pokrzywdzony przez exec,zbierzmy sie i pouzalajmy sie wspolnie!" ? dajcie juz z tym spokoj . bo zachowujecie sie jak dzieci w piaskownicy. nie chca kogos tam? to po co sie pcha ,a pozniej narzeka. ot tyle na ten temat.
[#13] Re: exec rulez

@DRACOX, post #12

Nie chodzi o pchanie sie na exec dobry czlowieku chodzi o ich skrajny debilizm i zacietrzewienie. Mimo ze konto bylo lewe to wypowiedz przy ktorej de facto ban poszedl miescila sie jak najbardziej w granicach normy. Powtorze chlopakom z e...a mtode ktora proponowalem kretowi rozbieg, dynka, sciana. A tak swoja troga nie zdziwilbym sie gdyby kb podszywal sie pod kreta tudziez cienkiego wentualnie inne dziwne stwory ktore sie tu pojawiaja, z jego postów, tudziez innych czlonkow "redakcji" nieraz wynikalo ze bywali na ppa przynajmniej ja to zauwazylem - ot moralnosc kalego.

[#14] Re: exec rulez

@Fazior, post #13

Ja nie kumam tego, dlaczego Exec i PPA stoją w takiej opozycji. Nie jestem zatwardziałym Amigowcem fanatykiem, choć w domu używam tylko Amigi i uwielbiam ten sprzęt. Ale wszelkie wojny pośród Amigowców to wandalizm. Piszę to tu, na PPA, gdyż na Execu nie jestem zarejestrowany i nie zamierzam, lubię PPA, Exec był później i już mnie to nie zainteresowało :). Dajcie se siana z podziałami i róbcie coś na Amigę / dla Amigi, a jeżeli Exec prowadzi jakąś wojnę z PPA (i na odwrót, kto zaczął??) to cza klasę pokazać i po prostu mieć to gdzieś. Liczy się amigowy power, cza być ponad to wszystko, the classes against the masses :). Classic-Amiga ruls :D.

[#15] Re: exec rulez

@BagoZonde, post #14

O ile tutaj może i znalazłbyś posłuch dla takich poglądów, to spróbuj tego samego na execu. Tam swojego czasu padały hasła o niepodawaniu rąk, i stwierdzenia o tym że "wśród takich ludzi, z naciskiem na słowo takich - cokolwiek mają na myśli - kolegów ani przyjaciół nie chcą mieć".

[#16] Re: exec rulez

@rzookol, post #1

Ja rozumiem ze oficjalnie "zapanowala" zgoda pomiedzy PPA i EXEC. I dobrze ze tak jest. Jednak EXEC, wciaz pozostaje skrajnie prawicowym ugrupowaniem. Panowie - WSTYDZCIE SIE.

Rest In Pain. Wszyscy stamtad odejda.
[#17] Re: exec rulez

@rzookol, post #7

Ej ja już nie robie błćdów, a słowo "rzookol" pisze przez dwa"o"

[#18] Re: exec rulez

@arti4-92, post #17

Błędów może i nie ma ale kodowanie masz do kitu
[#19] Re: exec rulez

@Fazior, post #13

Fazior napisał(a):

> Nie chodzi o pchanie sie na exec dobry czlowieku chodzi o ich
> skrajny debilizm i zacietrzewienie.

No dobra, ale przecież wszyscy od dawna wiedzą, że ludzie z execa mają swój mały, odrębny świat i w nim żyją. To tak jak szukanie agentów, układów i spisków w świecie polityki, tylko że tym razem nieszkodliwe. Skoro nie może się nimi zająć lekarz specjalista (ba, jeden nawet im przyklaskuje), to może by ich tak zostawić w spokoju? Poza trollami z PPA (bo to jest trollowanie) i kilkoma przyklaskującymi im dzieciakami zostali już i tak sami. Stron nawiedzonych szajbusów w sieci są setki tysięcy. Póki są nieszkodliwi - co to komu przeszkadza? Drążąc temat tylko robicie im dobrze, bo źle czy dobrze, ale o nich dyskutujecie, linkujecie i przypominacie o istnieniu. Ja wiem, że to "fajna zabawa", ale czy to ładnie się śmiać z czyjejś choroby?

[#20] Re: exec rulez

@Fei, post #19

a poza tym, jakie to rozczarowanie, że pod tym kontem krył się całkiem zwyczajny rzookol, zamiast zupełnie niezwykłego, prawdziwego Leszka: http://pl.wikipedia.org/wiki/Leszek_P%C4%99kalski

Ostatnia modyfikacja: 05.12.07 09:51
[#21] Re: exec rulez ?

@reactor, post #4

Dziwne ?
Ja miałem konto pod prawdziwym nazwiskiem i się tego wcale nie wstydziłem. Tak samo jak tego, iż jestem użytkownikiem systemu MorphOS.
I za to zostałem zbanowany. Fakt, że tez mi nie zależy na posiadaniu konta na tamtym portalu, choć często go czytam.
Brak konta uniemożliwia mi (tak, czasem mam taką chęć) - napisania jakiegoś sprostowania czy wyjaśnienia - ale jak widać i tak nie ma to sensu.
Rzookol napisał swoje, może złośliwie nieco - ale poniekąd prawdziwie i co ? został usunięty pod byle pretekstem (co i tak jest "lepsze" niż wywalenie zupełnie bez pretekstu - lub za sam fakt bycia).
Ps.
Tak z ciekawości (a może i mosofcowej złosliwości) zamówiłem sobie płytkę z AmigaOSj4.. a co.. stać mnie.
Teraz się tylko muszę zastanowić czy warto kupować jakieś paści coby ten system odpalić, czy pozostać z samą płytką - takim okazem kolekcjonerskim (tak jak OS3.5 czy OS3.9)...

[#22] Re: exec rulez ?

@MaaG^dA, post #21

A widzisz, jakbys wtedy sam zrezygnowal z konta i nie czekal te kilka tygodni az cie zabanuja mialbys poloweczke, co ci wytargowalem u jednej ofcy za to, ze poprosisz o zamkniecie konta :)

[#23] Re: exec rulez ?

@MaaG^dA, post #21

Przywieź Marian tę płytkę na Amimajówkę, zgrilujemy ją ;)
[#24] Re: exec rulez ?

@wali7, post #23

pomysł

[#25] Re: exec rulez ?

@MaaG^dA, post #21

O ile sobie dobrze przypominam, to Konrad za zaistniala sytuacje Cie przeprosil na Forum Execa.
Teraz tego nie znajde bo poprzednie forum padlo i wszystkie posty poszly do NIL:
[#26] Re: exec rulez ?

@Phibrizzo, post #25

Konrad nie ma w zwyczaju przepraszać. On jedynie wyraził ubolewanie ze względu na fakt wykasowania pewnych danych przez Szamana, jak również na fakt iż tych danych nie ma jak odzyskać.

[#27] Re: exec rulez

@rzookol, post #1

Z uwagi na to, że żaden z członków redakcji PPA nie miał wpływu na przebieg wydarzeń opisywanych w pierwszym poście tego wątku, całość zostaje przeniesiona do działu Pręgierz.

[#28] Re: exec rulez ?

@MaaG^dA, post #21

możesz użyc plikow razem z os4emu :)

[#29] Re: exec rulez

@mailman, post #27

ok, sorry w takim razie

wychodzi więc na to, że wszystko co piszą na execu to brednie nawet to o krecie w redakcji ppa

[#30] Re: exec rulez

@rzookol, post #29

Oczywiście, że brednie.

Nie przyzwyczaiłeś się jeszcze?

Execowy haker Ci to mówi :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem