Forum » PPA
[#1] Nie działające linki
Hmm ładna nowa odsłona portalu. Na pewno kwestia pewnego przyzwyczajenia i będzie ok. Pierwsza usterka jak dla mnie to nie działające linki w wątkach. Mam też małą uwagę.
W głównych działach ostatni post powinien być większą czcionką.
A poza tym jak na razie OK
[#2] Re: Nie działające linki

@Dark_luke, post #1

Skoro przy linkach jesteśmy, to może by dodać target="_blank" ?
[#3] Re: Nie działające linki

@Dark_luke, post #1

Pierwsza usterka jak dla mnie to nie działające linki w wątkach.

Ja bym to raczej nazwał celowym działaniem. Należy korzystać z BBCode, aby odnośniki działały.
[#4] Re: Nie działające linki

@parallax, post #2

to może by dodać target="_blank"

O tym już kiedyś było i zapadła decyzja, że nie.

Ostatnia aktualizacja: 15.10.2011 12:16:16 przez mailman
[#5] Re: Nie działające linki

@mailman, post #3

Można jaśniej bo nie jestem w temacie.
[#6] Re: Nie działające linki

@Dark_luke, post #5

przeczytaj sobie http://pl.wikipedia.org/wiki/BBCode
[#7] Re: Nie działające linki

@parallax, post #6

No przeczytałem i dalej nie wiem jak zrobić aby były.
[#8] Re: Nie działające linki

@parallax, post #6

najnowsze posty nie są już podkreślane na czerwono:(, to było duże ułatwienie...
[#9] Re: Nie działające linki

@Dark_luke, post #7

W formularzu pisania posta pomiędzy napisem Treść a polem do wpisywania tekstu czwarta ikonka od lewej.
[#10] Re: Nie działające linki

@grxmrx, post #9

A mnie brakuje tych czerwonych oznaczeń w postach na forum, których nie przeczytałem.
[#11] Re: Nie działające linki

@grxmrx, post #9

Dopatrzyłem się, że pojawia się przy nowych komentarzach żółty napis "new", ale niestety jest błąd i nie działa. U mnie na kilkanaście nowych postów "new" pojawił się tylko przy jednej. Stąd napisałem, że brakuje mi tych oznaczeń.

ps. za późno było na poprawienie postu, stąd wygenerowałem drugi.

Ostatnia aktualizacja: 16.10.2011 09:35:38 przez AS
[#12] Re: Nie działające linki

@AS, post #11

Ikonka "new" pojawia się tylko przy tych wątkach, do których wcześniej zajrzałeś. Póki co tak to działa, nieodwiedzonych wątków jeszcze nie obejmuje.
[#13] Re: Nie działające linki

@grxmrx, post #12

A czy w przyszłości będzie powrót do tego, co było w starej wersji?
[#14] Re: Nie działające linki

@AS, post #13

Na pewno przy oznaczeniach nowych postów i wątków oraz przy powiadomieniach jest jeszcze trochę rzeczy do zrobienia i na pewno będzie w tym temacie rozwój raczej prędzej niż później.
[#15] Re: Nie działające linki

@grxmrx, post #14

To się cieszę. Dziękuję za to co już jest i proszę o jeszcze. :D
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem