Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Nie mogę zmienić avatara - błąd strony
Podczas zmiany avatara wyskakuje mi "Błąd strony" w czerwonej ramce Guru Meditation. Proszę o szybki fix.

Pozdrawiam
Robert "Hextreme" Szacki
[#2] Re: Nie mogę zmienić avatara - błąd strony

@Hextreme, post #1

Proszę o szybki fix.

he he he :) tekst jak od naszego klienta z banku .. nie przesadzasz ? Chlopaki pracuja w ciagu dnia a strone supportuje za free w ramach swojego wolnego czasu
w prawej czesci strony masz ficzerek do zglaszania bledow uzyj go

Ostatnia aktualizacja: 02.02.2012 12:54:30 przez HOŁDYS
[#3] Re: Nie mogę zmienić avatara - błąd strony

@HOŁDYS, post #2

Chlopaki pracuja w ciagu dnia a strone supportuje za free w ramach swojego wolnego czasu
w prawej czesci strony masz ficzerek do zglaszania bledow uzyj go

Dzięki za przypomnienie o tym ficzerku, choć wiem że Mailman i Grx zaglądają w ciągu dnia powszedniego wielokrotnie na stronę i mogą naprawić. Mam akurat cool avkę i chciałbym wrzucić na serwer :)
[#4] Re: Nie mogę zmienić avatara - błąd strony

@Hextreme, post #3

Panie Minniat - zachęcałbym to zaprzestania stosowania w kółko techniki kasowania konta i zakładania kolejnego (niczym wyłączanie komputera gdy idzie się spać), bo będziemy zmuszeni sięgnąć po inną formę blokady.

Do zgłaszania błędów służy, jak już zasugerowano, przycisk "Zgłoś błąd" lub zgłoszenie uwagi w bugtrackerze.

Wątek zostaje zamknięty.
[#5] Re: Nie mogę zmienić avatara - błąd strony

@Hextreme, post #1

Poprawione.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem