[#1]
Re: Amiga X Party - raport i więcej zdjęć
Ładna okolica i ładne zdjęcia komputera Amiga One X1000. Ja w ten piątek mam akurat szczęśliwy dzień, bo wyszedłem ze szpitala, ale nie mogłem stawić się na tej imprezie mimo, że mieszkam w Wa-wie. Mam nadzieję, że impreza była wesoła i interesująca dla uczestników.
Z mojej strony może zobaczycie jakieś update'y programów i gier w najbliższych miesiącach, bo wróciła dobra passa z czego jestem niezwykle rad! :) A ze zmiany ksywy z Minniata na Hextreme mam nadzieję nie jesteście zawiedzeni ;) Poza tym ksywą Minniat będę sygnował projekty klubu RNS :)
Tylko, że skoncentrowałem się obecnie na Klasyku, a Sama440 odsunąłem w cień. Ale Amigować przestać nie zamierzam, jakkolwiek skrytykują moje umiejętności programistyczne, których pokazałem zaledwie zarys, asy trzymam jeszcze w rękawie ;) Ja naprawdę jestem zdolny programista, co myślę wystarczy udowodnić zaliczonym rokiem na studiach (drugi rok musiałem zawiesić ze względu na chorobę), jak również ukończonym edytorem map do Benefactora i Dune 2.
Także niczym Batmana zapalcie odpowiednie światło halogenowe jeśli będziecie mnie potrzebować

Minniat jest do dyspozycji amigowców, którzy chcą natywnych aplikacji na Amigę.
Pozdrawiam!!