Forum » PPA
[#1] PPA#8 - czekamy na artykuły
Wszystkim zainteresowanym, którzy chcieliby terminowo móc potrzymać w dłoniach ósmy numer naszego pisma, przypominam, że cały czas czekamy na Wasze artykuły. Zachęcam do kontaktu i nadsyłania swoich propozycji oraz tekstów.
[#2] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@mailman, post #1

Ode mnie coś będzie o sprzęcie, jak zazwyczaj .
[#3] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@mailman, post #1

Witam,

Ja jestem w trakcie pisania kolejnej części "nasza pierwsza gra". Zawsze sobie obiecuję, że tym razem zabiorę się za pisanie jak najszybciej się da - a wychodzi jak zwykle czyli spinam się jak mam pod ogonem. Zdecydowanie gdzieś popełniam błąd...
[#4] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@mailman, post #1

Do kiedy można podsyłać teksty ? Rzadko tu zaglądam więc nie jestem rozeznany. Chciałbym zaklepać temat "Amiga i gry których nie było" o grach które powstawały ale nigdy nie zostały wydane.
[#5] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@Logan, post #4

Numer ósmy jest już zamknięty. Każdy kolejny tekst trafi do numeru dziewięć, do którego materiałów już też jest trochę.
[#6] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@mailman, post #5

To mój tekst wszedł do #8 czy #9?
[#7] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@strim, post #6

Tak jak się umawialiśmy - Twój się do ósemki nie zmieścił, więc będzie wkrótce na portalu ;)
[#8] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@mailman, post #7

Ok . Do #9 więc napisze jakiś nowy.

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2012 19:35:44 przez strim
[#9] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@mailman, post #7

Swoją drogą, jak bardzo odległe jest to "wkrótce" ? :P
[#10] Re: PPA#8 - czekamy na artykuły

@strim, post #9

Tydzień, może dwa. Ostatnio doskwiera mi brak czasu.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem