// ==UserScript== // @name ppa.pl // @namespace ppa.pl // @description ppa.pl // @version 1 // @include http://www.ppa.pl/* // ==/UserScript== var comments = document.getElementsByTagName('div'); if (comments.length) { for ( var i = 0; i < comments.length; i ++ ) { var comment = comments[i]; if(comment.id != 'bugreportform') { comment.style.display = 'block'; } } }
@jubi, post #1
@strim, post #3
@jubi, post #1
@Benedykt Dziubałtowski, post #8
@strim, post #3
Być może obecnie istniejący mechanizm nie jest idealny, ale jest lepszy niż brak takiego mechanizmu. Poza tym, zawsze mogłaby w ustawieniach użytkownika istnieć opcja "pokazuj mi wszystkie offtopy", dla tych co lubią czytać pierdy (obecnie jest taka opcja per wątek).
@grxmrx, post #9
@jubi, post #13
@mailman, post #14
@APC74, post #15
@mailman, post #18
@jubi, post #19
A jeśli jest odwrotnie, to ta opcja tylko przeszkadza, zwłaszcza nowym, którzy nie wiedzą, że można ją wyłączyć.
@strim, post #20
@jubi, post #1
@Koyot1222, post #23
Mam pomysł, a może ktoś napisze mi taki skrypt, co jak wrzucę se w przeglądarkę to mi całą stronę zablokuje? Albo wogole od netu odetnie?
Czy nikt nie czuje że każda taka ingerencja to kolejny krok w strone żeby na stronie i na forum znajdowaly sie tylko i wylacznie informacje moderowane? Kolejnego Fejszboka to ja na PPA nie chce. Jak mam dzień to lubie nawet sobie te bełkoty poczytać, jak szukam konkretnych informacji to używam przeglądarki. Ktoś mi się nie podoba to omijam posty.
@strim, post #24
@strim, post #24