Forum » PPA
[#1] Problem z forum PPA na IBrowse
Od kilku dni mam problem z przeglądaniem forum w IBrowse. Wszystko inne działa. Po wybraniu wątku wyświetla mi się tylko "Wybierz dział", Nowy temat... itp. Potem tytuł wątku i koniec. Nawet tło się nie ładuje.

Nie wiem w czym problem. Dotychczas wszystko śmigało. Problem zauważyłem kilka dni temu, ale nie bardzo miałem czas się temu przyjrzeć.
Dzisiaj poskakałem po stronie i wychodzi na to, że tylko w tym jednym miejscu jest problem. Coś się zmieniło na stronie? Nie wiem czy mam walczyć z tematem. Wszystkie inne strony działają.
[#2] Re: Problem z forum PPA na IBrowse

@Mordimer, post #1

Dla IBrowse i tym podobnych programów jest osobny szablon, który nie jest zwykle przeze mnie aktualizowany czy testowany gdy zachodzą zmiany w kodzie strony. Sprawdzam to tylko wówczas gdy ktoś zgłosi problem. Sprawdzę gdy znajdę wolną chwilę.
Swoją drogą utrzymywanie wielu szablonów i skórek jest czasochłonne.
[#3] Re: Problem z forum PPA na IBrowse

@Mordimer, post #1

Cos sie musialo zmienic na PPA. Od tygodnia nie dziala prawidlowo u mnie podglad podczas pisania komentarza. Sprawdzalem na kilku komputerach i roznych przegladarkach i wszedzie nie dziala.
[#4] Re: Problem z forum PPA na IBrowse

@Leon, post #3

Działa prawidłowo. Celowo to zmieniłem do czasu zastąpienia aktualnego podglądu innym rozwiązaniem, dotychczasowe konfliktowało z innymi innowacjami.
[#5] Re: Problem z forum PPA na IBrowse

@grxmrx, post #2

Dobrze wiedzieć, bo zaczynałem się martwić. Poczekam na efekt sprawdzenia poprawności.
[#6] Re: Problem z forum PPA na IBrowse

@Mordimer, post #1

Poprawione.
[#7] Re: Problem z forum PPA na IBrowse

@grxmrx, post #6

Super. Pięknie działa. Dziękuję.
[#8] Re: Problem z forum PPA na IBrowse

@grxmrx, post #2

Na IBrowse newsy są "rozwalone", a po wejściu w newsa całość wygląda tak jakby była podkreślona/zalinkowana, w podglądzie podobnie tekst jest zalinkowany. Ponadto obrazki znikaja na górych przyciskach do działów i nie moźna wybierać emotikonek.

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2013 23:18:01 przez ] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [
[#9] Re: Problem z forum PPA na IBrowse

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #8

Dziś jeszcze Kalendarium rozwaliło się na prawie cały ekran przeglądarki w 800x600.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem