[#10]
Re: Zestawienie moich projektów
@Aniol,
post #9
Ja walczę cały czas z różnymi przeciwnościami życiowymi, akurat ta strona w obecnej formie to duży sukces od pewnego czasu.
Po wypowiedziach widzę już lekkie znużenie moją osobą. Jeśli tutaj ludzie są znużeni moją obecnością to jest mi smutno. Ja się nie naprzykrzam, to jedyne polskie miejsce w internecie, gdzie znajdę odzew wśród klasykowców.
@Selur
Lepiej stać na bezpiecznej pozycji nie będąc zaangażowanym i krytykować?. Czy sądzisz, że ja nigdy nie ukończę projektów? Tylko, gdyby moja choroba była nieuleczalna. Idę o zakład, że jeszcze około rok lub dwa i na Amigę będą powstawały nowe jakościowe produkcje, tak jak powstają dla platform ośmiobitowych. To tylko kwestia czasu. Jak skończę napisanie wspomagania pisania gier (czyli GameX w dowolnej formie) na Amigę wystarczyć będzie poszukanie grafiki w internecie, bądź zatrudnienie grafika i można będzie tworzyć gry samodzielnie.
Zapamiętaj moje słowa, bo może się okazać, że sam wtedy nie będziesz miał niczego do zaoferowania. Może ktoś Ci namącił w głowie, że nie umiem programować? Mam smykałkę do matematyki, a programowanie to moja największa pasja od dawna, staram się to robić najlepiej jak umiem. Na szczęście nie żałuję, że znalazłem taki zakątek jak PPA, mimo, że zaznałem tu wiele niezasłużonych przykrości. Dowiedziałem się tu bardzo dużo rzeczy, które były pomocne.
Kiedy pytam się co aktualnie robisz to nigdy nie odpowiadasz. Zostałeś ekspertem w sprawie AMOSa czytając książki na jego temat od deski do deski? Zacząłeś uczyć się języka C? Kupiłeś płytę Amiga Developer? Czy nadal będziesz obserwował jak biedni programiści sobie nie radzą...