[#31] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Zestawienie moich projektów
[#32] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Zestawienie moich projektów
[#33] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Zestawienie moich projektów
[#34] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Zestawienie moich projektów
[#35] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Zestawienie moich projektów
[#36] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Zestawienie moich projektów
[#37] Re: Zestawienie moich projektów

@Minniat, post #1

Bardziej niż grami jestem zainteresowany projektem GameX i w związku z tym mam pytanie czy mógłbyś udostępnić kod źródłowy gry Chopper?
[#38] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Zestawienie moich projektów
[#39] Re: Zestawienie moich projektów

@forge, post #37

Cześć, w tej chwili nie mogę udostępnić kodu gry Chopper.
[#40] Re: Zestawienie moich projektów

@Minniat, post #1

Dwa miesiące i jedynie co jest na stronie, to AstroBlox. Dawno mnie nie było a miałem pobrać edytor 2.0 do Benefactora ze wszystkimi ficzerami i eksportem do datadysków, bo beta miała braki. Resztę tej listy tez bym obadał.
[#41] Re: Zestawienie moich projektów

@ID909, post #40

Teraz głównym projektem jest Astro Blox. Ten projekt może zająć jeszcze kilka tygodni. Dopiero po jego zakończeniu mam zamiar ukończyć pozostałe projekty. Proszę zatem o cierpliwość.
[#42] Re: Zestawienie moich projektów

@Hextreme-Attic, post #41

Sprawy poruszyły się w ostatnim czasie bardzo do przodu. Ukończyłem pierwszy artykuł do czasopisma, traktujący o programowaniu, z AstroBloxem również sytuacja jest całkiem dobra, mam parę pomysłów, które zrealizuję w krótkim czasie (jest nowa grafika). Zamierzam do końca lutego zrobić też mapy do Glooma do konkursu na stronie EXECa. Zapraszam gorąco do wzięcia udziału w tym konkursie jeśli ktoś lubi Amigę i tę grę.

Życzcie mi powodzenia, powoli wychodzę na prostąOK
[#43] Re: Zestawienie moich projektów

@Hextreme-Attic, post #42

Ok, życzę powodzenia
A co do strony to nie rozumiem - w pierwszym wpisie wymieniasz szereg tytułów, które są niby dostępne, natomiast na stronie właściwie nic nie ma... Coś w rodzaju bloga.
Poza tym rozumiem że miniat=hextremeattic tak? Czy się pogubiłem??
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem