Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] Blokada IP
Witam.
Mam pytanie czemu mój adres IP - a jestem prawie pewien, ze chodzi w tym przypadku o niego - został zaatakowany przez ppa.pl po wejściu na ten adres, stroną systemu serwerowego, a w tym wypadku CentOS i to od 48 godzin? Czym na zaszczyt blokady tego typu sobie zasłużyłem, i tak po cichu, jak UB jak za dawnych lat? ;)

Ostatnia aktualizacja: 28.12.2012 21:16:09 przez StefanR
[#2] Re: Blokada IP

@StefanR, post #1

raczej jak Echelon, a nie UB
[#3] Re: Blokada IP

@StefanR, post #1

Weź bletki i pora do łóżka OK
[#4] Re: Blokada IP

@_arti, post #3

Ale jesteś pewien?
[#5] Re: Blokada IP

@StefanR, post #4

jest pewien, juz wzial OK, tylko wez czerwona , niebieskie uzalezniaja.

Ostatnia aktualizacja: 28.12.2012 21:18:13 przez gx
[#6] Re: Blokada IP

@gx, post #5

To może Ty pierwszy ok, racja
[#7] Re: Blokada IP

@StefanR, post #6

jak Ty wezmiesz to ja tez wezme
[#8] Re: Blokada IP

@gx, post #7

Ty już brałeś, nie oszukuj ;) ok, racja
[#9] Re: Blokada IP

@StefanR, post #1

A nie lepiej było napisać do adminów? Chyba, że to ma być kolejny pseudorozrywkowy brednioserial.
[#10] Re: Blokada IP

@StefanR, post #8

rozgryzles mnie
[#11] Re: Blokada IP

@Ender, post #9

Dla mnie już jest, bo nie zostałem poinformowany czemu zostałem potraktowany jak wróg ludu :lol tylko od razu kaptur na łeb, do ziemianki i strzał w tył głowy... no sorry ale jakieś skojarzenia się po takich akcjach ze strony portalu robią ok, racja
[#12] Re: Blokada IP

@_arti, post #3

Za samą taką głupio mądrą odpowiedź powinieneś dostać z miesiąc bana....

Kolego sebastian@ppa.pl, oboedent@poczta.onet.pl - opisz swój problem.
[#13] Re: Blokada IP

@StefanR, post #1

Kolego Hołdys, jeszcze nie wiesz dlaczego masz blokadę IP? Wszyscy przecież wiedzą ;) Ty jednak się z nami nie możesz rozstać, a przypomnę Ci, że wielokrotnie groziłeś, że chcesz konto skasować, nawet gdy miałeś nałożonego bana. Trochę mi żal takich rozrywek, ale jak widzisz, są metody.

Żegnam. Wątek zamknięty, kolejne IP do blokady, ban na konto.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem