Forum » PPA
[#1] PITy - 1% dla SirLEO
Chciałem zaproponować powtorzenie akcji z ubiegłego roku. Proszę o umieszczenie wiadomości (jeżeli zainteresowany wyrazi zgodę) i odpowiednich danych dla całej operacji na głównej stronie portalu.
[#2] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@Ender, post #1

Dołączam się do prośby.
[#3] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@Ender, post #1

Fajnie, że przypominacie- POPIERAM OK
[#4] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@BULI, post #3

Dla spóźnialskich - przypomnienie: http://sirleo.ppa.pl/jak-pomoc/ :)

Dla zapominalskich albo niewiedzących - SirLEO jest (współ?)założycielem PPA.
[#5] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@Ender, post #1

http://pl.lmgtfy.com/?q=sirleo+ppa+krs

Google serio nie boli :P
[#6] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@pampers, post #5

Łahahaha. Ja jestem człowiek starej daty i jeszcze zdarza mi się nie klikać z byle pytaniem w okienku wujka GÓGLE Obiecuję się poprawić i klikać za każdym razem. Muszę w końcu tego PIT-a wypełnić.

mam pytanie, klikam w google
[#7] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@Ender, post #6

Ja też muszę się za swojego PITa wziąć- wiele z niego pewnie nie będzie, ale ten 1% pójdzie dla Krzyśka OK
[#8] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@BULI, post #7

A ja to uczyniłem na początku lutego. O SirLEO jeszcze nikt nic nie pisał i poszło tak jak domyślnie było zaznaczone w programie PIT firmy IPS.
[#9] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@gilban, post #8

Witam.

Czy te dane do PITu są jeszcze aktualne?
[#10] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@gilban, post #9

Dołączam się do pytania!
[#11] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@gilban, post #9

[#12] Re: PITy - 1% dla SirLEO

@gorzyga, post #11

Czyli jak co roku (od jakiegoś czasu) mój 1% idzie do SirLeo ok, racja
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem