Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] punkt 18
dla przypomnienia:

Porządku na forum pilnują moderatorzy i administracja portalu. Decyzje ustanowione przez moderatorów są ostateczne i nie podlegają dyskusjom na forum publicznym. Administracja Forum Dyskusyjnego zastrzega sobie prawo do:
- blokowania kont użytkowników,
- zamykania/usuwania wątków,
- łączenia wątków przez przenoszenie postów oraz innych działań moderatorskich
bez podawania wyraźnej przyczyny takiego działania.

Tutaj GumBoy zarobił tydzień z powyzszego punktu/paragrafu. I troszke mnie to zastanawia, bo w zasadzie nie widze niczego czym by ten punkt regulaminu złamał:
Recedent zwrócił mi uwage, ja na to odpowiedzielm, Mailman odpowiedziła mi a GumBoy odpowedział Mailmanowi.

Z racji braku jakiejkolwiek decyzji czy postanowienia nie wiem jakim cudem złamał te punkt regulaminu. Wniosek z tego dla mnie jest taki ze punkt 18 jest nieprecyzyjny i wymaga albo wykładni - co imo troche mocno zalatuje absurdem - albo dokładniejszego sformułowania, o co niniejszym wnioskuje.
[#2] Re: punkt 18

@Valwit, post #1

Zacytuję niejasny punkt:

Decyzje ustanowione przez moderatorów są ostateczne i nie podlegają dyskusjom na forum publicznym.

Wątek zostaje zamknięty. Ban 7 dni dla inicjatora wątku.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem