Forum » PPA
[#1] Kategorie w graffiti
Tak się zastanawiam, na jakiej podstawie przypisywane są kategorie do zdjęć (bo na pewno nie tylko na podstawie tego co zaznaczy użytkownik). Czy jest możliwość przypisania zdjęcia do kilku kategorii (a'la dodanie kilku tagów). Pytam, ponieważ wrzuciłem łącznie 4 zdjęcia, traktujące zasadniczo o kartach procesorowych do A3/4k ale dwa wylądowały w kategorii "Sprzęt / baderman" a dwa w "Sprzęt / Amiga - karty procesorowe" :)

Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam :)
[wyróżniony] [#2] Re: Kategorie w graffiti

@baderman, post #1

Póki co nie ma takiej możliwości. Rozważam dodanie tagów jako zamiennika kategorii w Graffiti, ale nie przemyślałem jeszcze jak miałoby to wyglądać aby było czytelne.
[#3] Re: Kategorie w graffiti

@grxmrx, post #2

Dzięki za info :)
[#4] Re: Kategorie w graffiti

@baderman, post #1

Czasami, gdy akceptujemy zdjęcia i obrazki, nie znamy intencji autora. Warto napisać w części opisowej, jaki ktoś ma zamysł. Przeniosłem Twoje ostatnie zdjęcia do kategorii "karty procesorowe".
[#5] Re: Kategorie w graffiti

@mailman, post #4

Oki, jeśli będę jeszcze wrzucał jakieś fotki (a mam nadzieję, że tak :) ) to zastosuję się :)
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem