Forum » PPA
[#1] Szukaj w dziale:
Kiedyś w wyszukiwarce szło wybrać dział, teraz jest tylko dostępna opcja "wszystkie".
To błąd u mnie, czy na PPA ?
[#2] Re: Szukaj w dziale:

@KJB, post #1

Albo inaczej, klikam FORUM/Morphos, potem w polu "szukaj w dziale" wpisuję ZIP. Znajduje mi posty FastATA i ZIP z działu Amiga :)
[#3] Re: Szukaj w dziale:

@KJB, post #2

ano zepsuli. siedzi, pije i chrupki
Jeszcze pół biedy, kiedy skorzysta się z wyszukiwarki umieszczonej na głównej stronie danego działu, bo wtedy wyszukiwarka uwzględni tylko ten dział do przeszukania. Ale w pozostałych przypadkach przeszukiwane jest całe forum (jak się kliknie w "Wyszukiwarka" przeglądając konkretny temat, to adres będzie jeszcze zawierał id działu, ale już na stronie wyników wyszukiwania id będzie puste).
[#4] Re: Szukaj w dziale:

@KJB, post #1

zrobiłem rozszerzenie do Chrome'a poprawiające błąd: klik siedzi, pije i chrupki
źródła: źródła. Smacznego.
[#5] Re: Szukaj w dziale:

@KJB, post #1

Poprawione.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem