@Tom3k,
post #1
Ja mam A500 jako główny sprzęt do odpalania z dyskietek i ogólnego grania - umiejscowiona jest pod głównym telewizorem w mieszkaniu. Ostatnio nabyłem A600 w cenie okazyjnej (50zł! I tak to powinno kosztować!), jak sobie zbuduję duże biurko pod ścianą to na nim ją postawię i będzie służyć typowo jako maszyna developerska. Póki co leży w szufladzie bo nie mam do niej antykurzówki ani za bardzo miejsca, gdzie by ją można było wyeksponować w sposób godny.
Wszystko niby ładnie, pięknie i sprzęt uzasadniony, tylko że jeszcze teraz mam drugą A500 do złożenia z bebechów zebranych z całej Polski, dwie C64 do reanimacji, jakiegoś sprawnego klona atarynki 2600, ostatnio odkopałem z czeluści szafy to, co potocznie nazywa się psxem... Kolekcja się powiększa, coraz bardziej zagraca mieszkanie. Plus jest taki, że ze wszystkiego w miarę aktywnie korzystam. No, może poza atarynką, leży i się kurzy od nastu lat. :)
@Twardy: mnie te nowe cacka też kuszą, stare tym bardziej, ale cały czas u mnie działa hamulec pod tytułem "kto normalny sprzedaje/daje 300zł za 8MB ramu z kontrolerem hdd?"
Ostatnia aktualizacja: 12.12.2013 07:25:29 przez teh_KaiN