[#1]
WHDLOD 17+ , artefakty i dos-error #205
Hej, pisze juű po caîym dniu czytania forów, faq-ow i guidow. Do tej pory uűywaîem WHDLOAD16.1 i wszystko dzialalo spoko. Dzis zrobilem update do 17.2, zeby zagrac w Putty Squad i whdload przestal dzialac. Przetestowaîem wersje od 17.0 do 17.3 beta i zawsze wyglâda to tak samo , mianowicie po uruchomieniu gry (slave) na ekranie zaczynajâ latac biaîe artefakty na czarnym tle, po chwili na ekranie wb wywala komunikat dos-error #205 on writing (nazwa pliku) .
Od razu uprzedzam - max transfer mam ustawiony zgodnie z sugestiâ z whdload.de, snoop dos wykrywa,zűe whdload bez blëdow wczytuje do pamieci wszystkie pliki, probowalem z opcjami nocache, novbrmove, nomemreverse i z wylaczonym preload, probowalem tez instalowac gre do ram: i z tamtad uruchomic, oraz uruchamiac bez startup-sequence. Nie dziala nie tylko Putty Squad, ale takze gry, ktore dzialaja normalnie z whdload 16.1 (sprawdzilem SWOS, Fightin Spirit i ProcejtX). Ma ktos jakis pomysl ??
Mam zainstalowany pfs, spatchowane scsi.device, mumove4k, wylaczone przerwania mediatora, gry mam na partycji 18 gb na dysku ide.