Forum » PPA
[#31] Re: Znowu Giełda..

@atarens, post #30

Przecież pisałem, że różnią się jednym wyrazem na końcu. Po prostu nie skopiował słowa "mailem", bo pewnie woli komunikować się privem (nie dziwię mu się, bo trudniej wykryć ew. klona konta, przynajmniej przez drugiego użytkownika, który nie jest administratorem).
[#32] Re: Znowu Giełda..

@Tom3k, post #1

Kupię kontroler Catweasel w wersji PCI (do obsługi amigowych stacji dyskietek). Proszę o oferty

a może to ? link
Movie2

Ostatnia aktualizacja: 03.01.2014 23:52:05 przez Dorian3d
[#33] Re: Znowu Giełda..

@Dorian3d, post #32

To też jest fajne rozwiązanie. Nie znalazłem nigdy o tym informacji, widać źle szukałem. Poczytam
[#34] Re: Znowu Giełda..

@selur, post #14

Pozniej pojawilo sie "nie kradnij tekstu, nie kradnij pomyslu, nie kradnij mapki, nie kradnij mp3, nie kradnij video-cd, nie kradnij szkicu...nazwy....rozmiaru... buta... f****.." itp. itd.

"Art. 116.0
1. Kto bez uprawnienia albo wbrew jego warunkom rozpowszechnia cudzy utwór w wersji oryginalnej albo w postaci opracowania, artystyczne wykonanie, fonogram, wideogram lub nadanie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2."
[#35] Re: Znowu Giełda..

@smackme, post #34

Kupię kontroler Catweasel w wersji PCI (do obsługi amigowych stacji dyskietek). Proszę o oferty mailem.

Kupię kontroler Catweasel w wersji PCI (do obsługi amigowych stacji dyskietek). Proszę o oferty

A teraz napisz które z ogłoszeń jest utworem, opracowaniem, artystycznym wykonaniem, fonogramem, wideogramem lub nadaniem podlegającym karze ?
Na wszelki wypadek dopisz dlaczego.

Pozdrawiam
[#36] Re: Znowu Giełda..

@smackme, post #34

"Kto prawem wojuje od prawa ginie"
[#37] Re: Znowu Giełda..

@smackme, post #34

To prawo jest bardziej martwe niż Michael Jackson.
[#38] Re: Znowu Giełda..

@Tom3k, post #1

Witam, czy sprzęt typu:

"
Witam, na sprzedaż posiadam:

Pamięć Crucial DDR4-3200 32GB 2x16GB SODIMM 1.2V CL22 w zasadzie jedynie sprawdzona i nigdy więcej nie używana. Cena 215zł z wliczoną przesyłką paczkomatem.

Pamięć Patriot 16GB DDR3 2x8GB PC3-12800 PSD38G16002S laptopowa. Cena 115zł z wliczoną przesyłką paczkomatem.
"

To sprzęt retro i w dodatku Amigowy? Jest w dziale "Giełda".
[#39] Re: Znowu Giełda..

@Hubez, post #38

Moim zdaniem może być w dziale "Giełda", tylko powinien być we właściwej kategorii, czyli "Inny sprzęt retro (oferty z tą podkategorią będą wyświetlane tylko na jej listingu)", przyjmując, że DDR3 to już retro
[#40] Re: Znowu Giełda..

@Hubez, post #38

A gdzie jest napisane że może być tylko sprzęt Amigowy i to tylko Retro?
[#41] Re: Znowu Giełda..

@alt_, post #40

No jest przy samym wyborze kategorii ok, racja
Zobacz:
Wybierz podkategorie (opcjonalnie):
Amiga klasyczna
AmigaOS 4
Inny sprzęt retro (oferty z tą podkategorią będą wyświetlane tylko na jej listingu)
MorphOS
[#42] Re: Znowu Giełda..

@BULI, post #41

Regulamin Giełdy:
W bazie Giełdy zamieszczane są ogłoszenia dotyczące komputerów marki Amiga, AmigaOne, Pegasos oraz Sam, a także innych, na których działają systemy amigowe i okołoamigowe, jak również części zamiennych do nich, akcesoriów i literatury związanej z tymi komputerami (wyjątkiem jest podkategoria "Inny sprzęt retro", w której zamieszczane są ogłoszenia niezwiązane w żaden sposób z Amigą, ale z innym sprzętem komputerowym, takim jak np. Commodore 64, Atari ST, Spectrum itp.).

EDIT: Zaznaczyłem w przywołanym wcześniej ogłoszeniu - bo nie było to ustawione - "Inny sprzęt retro".

Ostatnia aktualizacja: 13.11.2024 09:37:40 przez alt_

Ostatnia aktualizacja: 13.11.2024 09:47:09 przez alt_
[#43] Re: Znowu Giełda..

@alt_, post #42

Ogłoszenie zniknęło, nie wiem czemu pomimo iż spełnia wymagania regulaminu. Na kompie z DDR4 można emulować Amigę.

Ostatnia aktualizacja: 13.11.2024 12:26:46 przez Hubez
[#44] Re: Znowu Giełda..

@Hubez, post #43

Specjalnie w poprzednim poście wytłuściłem frazę "ale z innym sprzętem komputerowym", żeby zaznaczyć, że nie musi to być sprzęt stricte retro.
[#45] Re: Znowu Giełda..

@BULI, post #39

To DDR4 było, nie wiedziałem, że to tak stara platforma. Mam sporo DDR1 i DDR2 - zabytkowe ramy.
[#46] Re: Znowu Giełda..

@Hubez, post #43

Nie zniknęło - zaznaczyłem w nim "Inny sprzęt retro". Teraz, żeby się pokazało należy zaznaczyć "wyświetlaj ogłoszenia niezwiązane z Amigą".
[#47] Re: Znowu Giełda..

@Hubez, post #38

Kurde, tyle samo co Corsair Vegenance które mam w obserwowanych na alleszrocie. S.T.A.L.K.E.R 2 wychodzi wkrótce😎
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem