@parallax, post #3
@vimothep, post #1
1. Posty OT - wiem, że nie muszę tego czytać, ale to już się staje uciążliwe. Komentarze pod newsami lub na forum to jakiś za przeproszeniem bałagan (tu powinno być inne słowo, ale się powstrzymałem). Wchodząc w newsa dajmy na to: AmigaOne X3500, X5000/20 i X5000/40 - nazwy nowych komputerów od A-EON aby sobie podyskutować, albo co najgorsze przeczytać to i owo, to nie można bo 80% komentarzy to OT plus 10% to użytkownicy ignorowani - zostaje nam 10% komentarzy tych odpowiednich (na poziomie), ale niestety trzeba się przedzierać przez resztę.
2. Osoby ignorowane - tu krótko, czy jest taka możliwość aby posty takiego użytkownika ignorowanego nie były widoczne na forum/komentarzach. Chodzi tu o osobę która ignoruje danego użytkownika, i tylko ona by go nie widziała, a reszta tak ( chyba ze ignoruje większa ilość osób). Dało by to większą swobodę obcowania i cieszenia się z portalu.
@mailman, post #7
@_arti, post #6
@mailman, post #7
@RadoslawF, post #9
@adam_mierzwa, post #12
@Andrzej Drozd, post #15
@Andrzej Drozd, post #15
@adam_mierzwa, post #17
Ale jakiego "takiego" traktowania? Co w takim nowootwartym wątku miałbyś do powiedzenia? Żale że ktoś zablokował popychanie głupot w offtopach? Czy dalszy OT? Trochę bez sensu, co nie?
@RadoslawF, post #18
@adam_mierzwa, post #20
Za mało na PPA wątków takich jak o GBA, za dużo tu roztrząsania typu "o zawartości cukru w cukrze".
@adam_mierzwa, post #20
Tu nie ma mowy o podchodach. Temat OT wraca często i nie trzeba ankiet żeby to zauważyć.
Masz rację że to portal społecznościowy, ale poprawność polityczna nie powinna przesłaniać zdrowego rozsądku.
Zobacz na pierwszy post - masz link do komentarzy pod newsem. Czy uważasz że to jest OK? Dla mnie nie jest to OK, i tak samo by mnie to drażniło jakby w newsie o jakiejś karcie do klasyka było to samo. Są osoby którym po prostu się nudzi. NA 96 komentarzy 41 to OT - coś nie halo z tą społecznością, nie uważasz że niektórzy komentują dla samego komentowania? Ot, taki onet.
Niektóre osoby prawie wogóle nie piszą postów, tylko by komencili w każdym miejscu, o każdej godzinie. No organizm wymaga, co zrobisz.
Czuję że twoje określenie "ulepszacze forum" jest nieco zgryźliwe, ale zwróć uwagę że np. nie zgłaszam propozycji do działu Giełda (wspominałeś o niej) bo nie korzystam z tego.
Mam dosyć trolowania pod każdym newsem o AOS 4.
Mam dosyć trolowania pod każdym newsem o AOS 4.
Za mało na PPA wątków takich jak o GBA, za dużo tu roztrząsania typu "o zawartości cukru w cukrze".
@vimothep, post #1
1. Posty OT - wiem, że nie muszę tego czytać, ale to już się staje uciążliwe. Komentarze pod newsami lub na forum to jakiś za przeproszeniem bałagan (tu powinno być inne słowo, ale się powstrzymałem). Wchodząc w newsa dajmy na to: AmigaOne X3500, X5000/20 i X5000/40 - nazwy nowych komputerów od A-EON aby sobie podyskutować, albo co najgorsze przeczytać to i owo, to nie można bo 80% komentarzy to OT plus 10% to użytkownicy ignorowani - zostaje nam 10% komentarzy tych odpowiednich (na poziomie), ale niestety trzeba się przedzierać przez resztę.
@tszczurek, post #24
@tszczurek, post #24
@mccnex, post #26
A to co zostanie będzie poszatkowane w sposób straszliwy
@RadoslawF, post #23
W temacie zwolennicy AOS4 kontra reszta świata zwolennicy zbierają to co zasiali swoją postawą, i próba ich obrony poprzez zmianę regulaminu nie będzie w porządku wobec innych użytkowników portalu.
Co do osób którym się nudzi to dlaczego nie zwracałeś uwag nudzącym się zwolennikom AOS4 ? może by poskutkowało i nie doprowadzili by do sytuacji oni kontr reszta Amigowego światka.
A ja mam dosyć pisania przez zaślepionych zwolenników że AmigaOneX1000 to nie AmigaOneX1000 tylko Amiga. I co z tego powodu mają wszystkich zabanować ?
To może przykładem Mufy załóż własny portal na którym będziesz decydował czego jest za mało a co należy ograniczyć. Wprawdzie popularności mu nie (portalowi) wróżę ale kto wie, może jednak nie mam racji. Daj znać jak mi w ten sposób udowodnisz że faktycznie jej nie mam.
@adam_mierzwa, post #29
Przykładowo wątki o MorphOS-ie mam odznaczone - nie interesuje mnie to, nie zaglądam, nie mące.