Forum » PPA
[#1] kasowanie prywatnych wiadomosci
kasowanie prywatnych wiadomosci mi nie dziala. testowalem w roznych przgladarkach, kompach i sieciach. klik w kosz czy spam nie robi nic. czy potrzeba jakiegos zaklecia?
[#2] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@Valwit, post #1

mialem podobnie.
napisz do grxmrx
[#3] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@Norbert, post #2

Da się jakoś usunąć wiadomości nieprzeczytane? pomysł

P.S. A nagrodę za co dostałem? pomysł
[#4] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@parallax, post #3

Trzeba je przeczytać.
[#5] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@mailman, post #4

Ok, kliknę, ale zamknę oczy żeby nie przeczytać pomysł
Trochę dziwne, że trzeba kliknąć żeby usunąć, ale nawet klikniętych nie da się do kosza przenieś, tudzież spamupomysł

E: "oznacz jako: przeczytane nieprzeczytane SPAM do kosza"
Nic z tego nie działa

Ostatnia aktualizacja: 08.02.2014 16:39:44 przez parallax
[#6] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@parallax, post #5

mialem podobnie.
skasowalem nieprzeczytana wiadomosc, ale informacja o nieprzeczytanej wiadomosci pozostala na stronie.
pomogł tylko grxmrx.
Napisz do niego
[#7] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@Valwit, post #1

Najprawdopodobniej jest jakiś błąd, którego nie mogę namierzyć. Napisz proszę w jaki sposób kasujesz wiadomości (co po kolei zaznaczasz).
[#8] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@grxmrx, post #7

Sorki za wcinkę

profil->prywatne wiadomości->zaznaczam wszystkie jednocześnie/lub tylko jedną, które chcę skasować-> klikam na kosz

profil->prywatne wiadomości->zaznaczam wszystkie jako przeczytane ->zaznaczam wszystkie jednocześnie/lub tylko jedną, które chcę skasować-> klikam na kosz

nie mogę skasować z żadnego katalogu, nawet z kosza
[#9] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@grxmrx, post #7

Kilka dni temu spróbowałem i w końcu dało się skasować, tudzież przenieś do spamu pomysł Teraz na próbę sobie wysłałem i znowu się nie da

Ostatnia aktualizacja: 12.02.2014 20:32:53 przez parallax
[#10] Re: kasowanie prywatnych wiadomosci

@Valwit, post #1

Poprawione.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem