Forum » PPA
[#1] Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
W końcu zebrałem się w sobie i postanowiłem wyjaśnić prawdę, która i tak nikogo nie obchodzi. No ale żeby zamknąć już sprawę…

Głosowanie konkursu blatów nie zostało zakończone z dwóch prostych powodów. Pierwszym było to, że głosów było znacznie mniej niż prac, wobec czego nie chciałem tego zamykać po tygodniu, bo wyglądałoby to trochę głupio i mało sprawiedliwie. Drugą sprawą było to, że każdy głosował według innej punktacji, przy czym może to ja trochę dałem tyłka w pierwszym poście, nie rozpisując tego na tyle dokładnie. Jednocześnie chciałbym wszystkich bardzo przeprosić za to, że konkurs się nie zakończył - odniosłem wrażenie, że nikomu na tym nie zależało, więc zostawiłem to tak, jak jest. Niemniej jednak, wieść gminna niesie, że na wakacje jest przygotowywany nowy konkurs pulpitów, nieco poprawiony, i to nie ja w tym paluszki maczam, więc nie będzie się można przyczepić ;)

Poniżej zostawiam miejsce na obrzucanie mnie błotem. Czas start!
[#2] Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)

@Skrzyp, post #1

OK
[#3] Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)

@Skrzyp, post #1

Zawiodłem się tylko na uczestnikach konkursu... Nie było ani jednego blatu z nagimi, wielokolorowymi niewiastami :)
[#4] Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)

@RomanWorkshop, post #3

Spokojnie, na pewno jeszcze będą konkursy :)
[#5] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#6] Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)

@Skrzyp, post #1

Dobrze zrobiłeś, a lamerom SMIERĆ!
[#7] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#8] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#9] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#10] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#11] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#12] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#13] Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)

@Skrzyp, post #1

W końcu zebrałem się w sobie i postanowiłem wyjaśnić prawdę, która i tak nikogo nie obchodzi. No ale żeby zamknąć już sprawę…

Bogate życie wewnętrzne masz Napisz wprost - zapadłeś się pod ziemię i wylazłeś tydzień temu.
Głosów było mniej jak prac po części dlatego że uczestnicy nie mogą głosować (ja przynajmniej tak to zrozumiałem więc nie głosowałem). Niemniej, niezależnie od ilości prac i głosujących konkurs powinien zakończyć się ogłoszeniem wyników (jakiekolwiek by nie były) w wątku mu poświęconym.
- odniosłem wrażenie, że nikomu na tym nie zależało, więc zostawiłem to tak, jak jest

Bardzo mylne wrażenie, mieliśmy spamować na pw czy robić offtop w wątku na głosy?
Plus za ciekawie zrobioną stronę z pracami i minus za całą resztę. Samokrytykę złożyłeś wiec w tym miejscu kończę.
[#14] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#15] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)
[#16] Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)

@Skrzyp, post #1

Przyznam się, że jakimś cudem poprostu zapomniałem zagłosować, chociaż z 2razy byłem na stronce z pracami- temat na forum umarl to i zapomnieć było łatwo- szkoda.
[#17] Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)

@Skrzyp, post #1

Moim zdaniem dlatego nie został rozstrzygnięty... jest to ewidentna wina modernizacji na forum / do celów konkursowych / powinna być wykorzystywana ankieta gdzie ći rze zainteresowani mogli by dokonywać wyboru w celu oddania głosu.
[#18] Re: Dlaczego konkurs screenshotów się nie udał? ;)

@amizet, post #17

Strona konkursu OK. Głosowanie na forum - poroniony pomysł.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem