[#12]
Re: t-mOBILE podnosi abonament
@Tomski,
post #1
a nie zastanawiales sie nad Play i formula rodzina za 94 zl, pol roku za free, po pol roku wypada chyba po 25 zl na miesiac i ew. niezly smartfon za drugie 25 zl ?. Do wszystkich sieci za free, tylko stacjonarne placisz. Moj pracownik mowi mi, ze to ponoc najtansze, bo ma tak z zona i corkami.
---
No coz, ja nie mam zadnej umowy i nigdy nie mialem, nawet nie mam od lat konta w banku - korzystam z platniczej karty firmowej lub zona daje kieszonkowe :). Smartfona co prawda mam z dual sim (za 350 zl - prezent od syna), w nim aero do internetu i czasami kupie karte startera za 5 lub 10 zl jak musze pilnie zadryndac, po wyczerpaniu wyrzucam karte do kosza i tak w kolko :). Jestem szczesliwcem ktory nigdy nie musial miec jako takiego osobistego telefonu komorkowego, w biurku lezy firmowy, lezy tam caly czas i nigdzie go nie nosze, bo tez po co :). Pierwszy osobisty telefon komorkowy wpadl mi w lapy dopiero w 2006 roku i byla to Nokia 3310 ktorej uzywalem jeszcze do niedawna jako firmowego, ale teraz sa MMSy potrzebne, wiec lezy inna Nokia, jakas E. Czlowiek maniana :).
Zobacz ile problemow mi odeszlo 
. Zadnych umow, zadnych zgrzytow, kar etc.