@Architect1200,
post #52
Nie ma w najbliższych planach takiej opcji chociaż sam byłbym tym zainteresowany i pewnie wielu z użytkotników. Za dużo mam do zrobienia do końca roku i nie mogę nic obiecać. Najpierw przejdźmy migrację. Później możliwe, że uruchomimy nowy dział lub serwis, jeśli wszystko pójdzie dobrze :) W międzyczasie, jak już będziemy na nowym serwerze, będę mógł użyć lepszej wyszukiwarki (choćby SphinxSearch), głównie do forum. Po ulepszeniu wyszukiwarki chcę (od 3 a może i 5 lat się za to zabieram...) przebudować dział Amiga FAQ na Wiki. Są też inne zadania, ale wszystko w swojej kolejności.
Przy okazji dodam, że obok rozwoju aktualnej strony pracujemy też nad nowym silnikiem strony opartym na nowszych bebechach, upraszczając przy tym wiele elementów strony, ale tylko od wewn. Aktualna strona bazuje na starym już dzisiaj frameworku a zgodnie z pewną zasadą, że co 7 lat powinno się przepisać kod tak wolałbym póki mam czas i chęci to zrobić by służyło dalej ludziom, niezależnie kto będzie się za kilka lat zajmował stroną (bo niekoniecznie muszę to być ja, ale to może na inny temat zostawmy).