Forum » PPA
[#1] "Ulubione" widoczne dla wszystkich.
Czy jest taka możliwość, wprowadzenia takiej zmiany aby Ulubione strony/wątki/tematy/komentarze. Były ogólnodostępne? tzn. aby xxx widział ulubione xyx a xyx widział xxx

Ps.Fajnie że dodaliście news-y OKok, racja
[#2] Re: "Ulubione" widoczne dla wszystkich.

@amizet, post #1

Chcesz zrobić z ppa facebooka?
[#3] Re: "Ulubione" widoczne dla wszystkich.

@sanjyuubi, post #2

Nie źle to odebrałeś, pomyśl sobie np: że coś wiesz i masz to zapisane w swoich notatkach i ja widzę te notatki, czyli teoretycznie mogę wiedzieć to co ty. To dla ogólnego podniesienia poziomu wiedzy/informacji które mogą się kryć w tych ulubionych.

Ostatnia aktualizacja: 03.11.2014 15:36:05 przez amizet
[#4] Re: "Ulubione" widoczne dla wszystkich.

@amizet, post #3

To trzeba by było dodać opcję, aby ktoś mógł wybrać, czy chce, aby jego notatki widzieli inni użytkownicy, a poza tym... Ciekawość to pierwszy stopień do piekła ogień piekielny

Ostatnia aktualizacja: 03.11.2014 15:41:42 przez sanjyuubi
[#5] Re: "Ulubione" widoczne dla wszystkich.

@sanjyuubi, post #4

Wiem ale na razie nie ma ani wyboru, ani piekła.

Można by zrobić nawet taką bazę ulubionych, bo dużo informacji to offtoopic.

Wiem że to dość prywatne, ale pokaż mi swoje ulubione a powiem ci kim jesteś. Coś w tym stylu.

Nie wiem czy Forum Jest Gotowe Na Tak Radykalne Zmiany?
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem