@adam_mierzwa,
post #9
Część z nich już usunąłem - blok licznika na głównej, bugtracker (brak aktywności, słaba synchronizacja z logowaniem do usługi, potencjalna dziura w systemie), logowanie przez Fb/Google (nie działało prawidłowo bo było oparte o stare api) czy wymiana bramki IRC ze starego CGI:IRC (potencjalna dziura w systemie) na bramkę freenode. Zastanawiam się nad usunięciem listy kompatybilnego sprzętu, RC5 (ktoś tam w ogóle zagląda?) oraz kategorii z Games Top 10.
Inne rozważane zmiany to raczej rzeczy wewnętrzne, bez wpływu na to co widzi i czego używa użytkownik.
Chciałbym usunąć taki nonsens jak "Ostatnie komentarze do artykułów" i ogólnie komentowanie pod newsem do artykułu bo artykuł jest jako osobny... artykuł. Jest to zależność wsteczna. Do wymiany jest też sposób głosowania w Graffiti (na niektórych przeglądarkach czasami głos jest ustawiany na 1 obojętnie jak się wybierze).
Giełda ma strasznie przestarzały interfejs prawie niezmieniony od początku istnienia działu.
Od paru lat chciałbym dokończyć przepisanie Amiga FAQ, wyszukiwarki i kilku innych wewn. elementów. Moim zdaniem nie potrzeba do tego wielkiego nakładu pracy, ale że nikt inny się tym nie zajmuje a ja miałem w ostatnim czasie prywatne sprawy do ogarnięcia (poza zawodowymi - start-up) to wszystko się przeciąga, ale jestem dobrej myśli.