Forum » PPA
[#1] PPA na IBrowse
Zauważyłem dwie sprawy:
1. Jak jestem zalogowany na PPA pod IBrowse na Ami to pomimo tego, że mam zmieniony w profilu wygląd na ten w odcieniach szarości (tak przy najmniej wygląda pod przeglądarkami na Windzie) to na Ami i tak jest wszystko niebieskie.
2. W przeglądarkach na Windzie jak się jest zalogowanym do PPA w prawym górnym rogu strony mamy 3 linki: do profilu, do prywatnych wiadomości i do wyszukiwarki. Na ami w tym miejscu jest tylko link do profilu i wyloguj. Czy dałoby się dorobić link przynajmniej do prywatnych wiadomości?
[#2] Re: PPA na IBrowse

@dolek, post #1

1. Amigowe przeglądarki nie obsługują przełączania styli - jest wtedy domyślny niebieski.
2. Pewnie się da. Ja przy okazji poprosiłbym, żeby cała strona w amigowych przeglądarkach mieściła się w 1024px OK
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem