Forum » PPA
Wątek zamknięty
[#1] gadacz - likwidacja, może ankieta?
Uważam że gadacz jest zbędny.
W zasadzie jest coś ciekawego na nim?
Może warto ankietę zrobić?

Pozdrawiam amigowców i atarowców
[#2] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #1

I co wtedy snajper będzie robił?

A tak na serio - przeszkadza Ci? Jeżeli nie to po co ruszać, skoro komuś się przydaje.
[#3] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@pamp3rs, post #2

Atarowcy chcą zlikwidować naszego gadacza i dać podobny na swoim forum. To spisek!
[#4] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #1

atarowca wal z gumowca.
[#5] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@groovebox, post #4

Przepraszam, co to jest atari?
[#6] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #1

panie, my nie jestesmy rolnikami... dobre wibracje
[#7] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@Jacenty, post #5

więcej węgla!!!
[#8] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #1

Gadacz jest ok, wystarczy wywalić z niego trolli co piszą na tematy niezgodne z tematyką danego kanału gadacza.
[#9] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@groovebox, post #4

atarowca wal z gumowca.

Hasło dobre było za czasów gdy obydwie marki coś znaczyły, dzisiaj to jedna rodzina maniaków :)
[#10] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@odyseja_lkc, post #8

+1OK
[#11] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #1

A mnie to wygląda na spełnienie prośby Twojego funfla snajpusia, żeby nie było, że to od niego wyszła taka bzdurna inicjatywa. Nie siedzisz atarens na gadaczu więc się odstosunkuj, a swojemu funflowi snajpusiowi przekaż, że to było żałośnie tchórzliwe, nawet jak na niego.
[#12] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@RomanWorkshop, post #3

Raczej nie chodzi o likwidację , tylko transfer razem ze snajpim. Ponoć trwają negocjacje co do ceny, ale nie wiadomo, czy zakończą się sukcesem, obecność Snajpiego znacząco podnosi wartość gadacza.
[wyróżniony] [#13] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #1

Pierwszy raz zwróciłem moją uwagę na tą część strony :)
(nie wiedziałem o tym gadaczu, bo zawsze tylko klik w forum robiłem)
Przeglądnąłem te kanały gadacza i dzisiejsze wpisy... i już wiem,
że to był mój pierwszy i ostatni raz kiedy tam zaglądałem :)
[#14] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@Ender, post #10

-2 siedzi, pije i chrupki
[#15] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #1

Jestem absolutnie przeciwny likwidacji!
Jesli by do tego doszlo, to wszystkie AMI-TROLE znowu wyladuja na forum i beda tworzyc brednioseriale a tak moga sie wyzyc na gadaczu przez co na forum poki co jest ok OK
[#16] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@selur, post #15

Też prawda.
[#17] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@selur, post #15

Dokładnie, Trolle się przeniosą na forum.
[#18] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@BomberMAX, post #17

Nie ma się co obawiać troli, bo moderatorzy czuwają i w razie czego bany nakładają ;)
[#19] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@RomanWorkshop, post #18

I nowe konto? I dalej jazda? Przecież wszyscy wielcy i znani którzy niby odeszli bądź zostali wydaleni tutaj stąd z PPA założyli nowe konta i są wśród nas.
[#20] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@BomberMAX, post #19

I dalej trolują? Bo ich nie zauważam ;) Może się czegoś nauczyli...
[#21] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@RomanWorkshop, post #20

trolować nie trolują, ale dla dla przykładu taki kakuś, który ma permbana właśnie za troling i wiele kont, od paru lat nadal praktykuje ten proceder mając regulamin literalnie w d*pie. A moderatorzy mogą mu skoczyć dopóki kakuś będzie pisał z innego IP. Takie chore zasady - nawet jeśli ktoś Ci w twarz powie, że ma dwa konta, to bez namacalnych dowodów g** mu zrobią.

W tym momencie kakuś używa konta imp, a drugie swoje konto "belfegor" użyczył do dyspozycji sigma2pi, który dostał bana do sierpnia. Obaj udzielają się głównie na gadaczu politycznym.
Z tego co mi wiadomo, to regulamin nie przewiduje amnestii, że kakuś się już nauczył i obieca że na swoim pięćdziesiątym koncie będzie grzeczny.
[#22] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@snajper, post #21

Powiedział ten co trolluje non stop na gadaczu :)
Śmiem nawet twierdzić że na gadaczu troll jest tylko jeden i to Ty nim jesteś.
[#23] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@odyseja_lkc, post #22

to sobie śmiej. Myślę że Twoje urojenia i to co Cię pod plecami uwiera mało kogo z moderacji interesuje. Dla mnie to Ty jesteś trolem, ze swoimi szczylowymi zaczepkami typu "Twoja stara", "... to Cię robił", no ale w końcu swój swego kryje, więc to zrozumiałe, że kakusia będziesz bronił.
[#24] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@snajper, post #23

Na gadaczu ja jestem trollem dla Ciebie, Ty jesteś trollem dla wszystkich.
Wyciągnij jakieś wnioski i zmień swoje zachowanie.
[#25] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@odyseja_lkc, post #22

Trollucie dalej! Żałosny jest gadacz z trescią Waszą. Bicjie sie dalej o Wasze racje. Komputery retro to nie polityka i nie religia! To poproszę o gadacz na temat zwierzątek, buahahahahahaahha........... jeżlei jest politycny (haahhaha) ni śmietnik..... ( ahahahha) darujcie sobie, żałosne...... Szczerze? To poprosze o BANA. Pieprzcie się polityczni i religijni wydymarze, ja wolę amigę i atari, i nie jestem odosobnony! Na ile mi dacie BANA? No czekam........ Mam rację więc na zawsze mi nie dacie, nie ma takiej opcji! Jestem znany na scenie atarowskiej i amigowskiej, no czekam............... A tak na serio nie chce BANA, tylko to że taki GADACZ służy według odpowiedzi bajkopisarzom ku czemu, dla TROLII? HAHAHAHAAHHAHA, poczytajcie, żałosne................

komputety amiga i atari sa najważniejsze, jest mnoótwo osób którzy interesują się RETRO, pierdoclcie się z polityką i religią
pozdrawiam

atari i amiga RULES FOREVER

Pozdrawiam prawdzowych amigowców i atarowców!
[#26] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #25

A jeżeli ktoś nie przeczytał ze zrozumieniem i bo za dużo textu,....

PIERDOLCIE się polityczni i religijnii wydymacze........

Amiga i atari jest RETRO i to jest wspaniałe! Szczerze, bez Was byłoby lepiej.........
[wyróżniony] [#27] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #26

Wracajcie skad przyszliscie czyli na gadacza panowie miszczowie...
[#28] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@selur, post #27

masz PLUSA

Dobrze napisane
Ale czy powiedziane........?

Ostatnia aktualizacja: 22.05.2015 00:29:23 przez atarens
[#29] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@selur, post #15

"Jestem absolutnie przeciwny likwidacji!
Jesli by do tego doszlo, to wszystkie AMI-TROLE znowu wyladuja na forum i beda tworzyc brednioseriale a tak moga sie wyzyc na gadaczu przez co na forum poki co jest ok"

WOW
Pytanie
Co to ma wspólnego a amigą czy atari............

żałosne
i tyle w temacie
[#30] Re: gadacz - likwidacja, może ankieta?

@atarens, post #1

Dodaj w Adblocku lub Stylish dla domeny www.ppa.pl w przeglądarce www regułę typu:
www.ppa.pl##DIV[id="shoutbox"][class="wwr"]

i daj mi i innym spokój. Kursy jak to dodać do znalezienia w internecie. Nie będę specjalnie dla Ciebie czy innej osoby i tego w jaki sposób podchodzisz do tematu, do strony i ludzi specjalnie zmieniał strony, a przynajmniej nie zachęca to do zmian.

Inwektywy i ogólnie jakość tego wątku pomijam i wydaje mi się, że przynajmniej jedna osoba w tym wątku pisze posty pod wpływem środków odurzających albo innych zewn. czynników. To nie moja sprawa, ale z takimi problemami (procentami?) i kulturą dyskusji na forum się nie wchodzi. Szanujmy swój czas i innych. Żebym w nocy siedział i to tłumaczył to powiedzmy, że nie ja powinienem się tu wstydzić.

Jeśli ktoś chce o tym czy innym temacie związanym z ustawieniami strony, modernizacją czy wprowadzaniem zmian na stronie pogadać na żywo to odważnych zapraszam na imprezę do Wrocławia w tę sobotę a wątku proponowałbym już nie kontynuować gdyż jestem jedyną kompetentną osobą w temacie (rozwijam kod strony PPA.pl) i jest to jedyne oficjalne stanowisko co MOŻNA aktualnie zrobić i to jest mój (wolny) czas (bo nie etat a hobby) kiedy ja mam czas by wprowadzać takie czy inne zmiany.

Ostatnia aktualizacja: 22.05.2015 01:08:29 przez grxmrx
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem