Forum » PPA
[#1] nieudana rejstracja
Był u mnie kolega co nie ma internetu a ma A1200 i z mojego laptopa założyłam mu konto mailowe na Gmailu bez problemu ,potem w PPA go zarejestrowałam przyszedł mail zwrotny o potwierdzeniu konta kliknęłam na linka i dalej nic .Po próbie wpisania nazwy użytkownika i hasła że nie ma użytkownika ,hasło i użytkownik pisany poprawnie.
link zwrotny:

http://www.ppa.pl/profile/register/activation/link/4b2266855047b21e8bd648f209bd9008

użytkownik:

Marian Wikarek
Co dalej robić by mu założyć to konto?
[wyróżniony] [#2] Re: nieudana rejstracja

@barbaramazurek, post #1

Przy rejestracji jest podana informacja, że konto wymaga akceptacji przez moderatora. Po akceptacji jest wysyłana informacja zwrotna, że konto jest aktywne i wtedy dopiero można się logować. Samo kliknięcie w link aktywacyjny nie aktywuje możliwości logowania.
[#3] Re: nieudana rejstracja

@barbaramazurek, post #1

Jeśli kolega nie ma internetu to po co mu konto na PPA? pomysł
[#4] Re: nieudana rejstracja

@recedent, post #3

Teraz nie ma a dręczy mnie pytaniami bym się zapytała ale z mojego konta w jego imieniu to raz napisałam i nie chcę tak dalej niech pisze sam z mojego laptopa ale na własne konto
[#5] Re: nieudana rejstracja

@recedent, post #3

zeby zwiekszyc szanse....

np. trzy konta zwiekszaja szanse handlarza o 300% , cztery o 400% itd... itp...
[#6] Re: nieudana rejstracja

@recedent, post #3

Może ma internet, ale ma tylko gołą A600 i nie wie jak internet podłączyć ;)))
[#7] Re: nieudana rejstracja

@Duracel, post #6

Przecież pisze, że kolega (Amigo) chce w internacie podłączyć się z Amigą (koleżanką), ale nie chce żeby było na niego, tylko z cudzego konta (pokoju).
[#8] Re: nieudana rejstracja

@KM, post #7

Kłamczuchy wszystko! ;) Między wierszami trzeba czytać ;))))
[#9] Re: nieudana rejstracja

@selur, post #5

trzy konta zwiekszaja szanse handlarza o 300% , cztery o 400% itd... itp...

Szansę na co i w jaki sposób...
[#10] Re: nieudana rejstracja

@Krashan, post #9

No może dyskutować między sobą OK
[#11] Re: nieudana rejstracja

@_arti, post #10

może dyskutować między sobą

Sugerujesz, że Selur to klon Lekarza_med?
.
[#12] Re: nieudana rejstracja

@rePeter, post #11

Nie, Lekarza_med nie
[#13] Re: nieudana rejstracja

@rePeter, post #11

to zbanować selera za dublowanie konta i będzie spokój
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem