Forum » PPA
[#1] Failed to load article
Dzisiaj dwa razy. Podczas pisania po paru minutach pojawia się komunikat Failed to load article, a cały napisany tekst przepada. WTF- jakiś błąd? Nowa niedziałająca opcja autozapisu czy co?
[#2] Re: Failed to load article

@Creonix, post #1

Nacisnąłeś prawy alt+r, to taki nowy Ficzer bardziej jest.
[#3] Re: Failed to load article

@TechNineWonder, post #2

Hmm, dlatego zmieniłem przeglądarkę z Firefoxa na Operę.

Chciałbym aby wypowiedział się redaktor Grxmrx w tej sprawie, czy da się to jakoś poprawić w silniku forum.

P.S. Drogi redaktor Recedent zamknął wątek, w którym dałem znać o tym problemie, bo sądzi że to wina Firefoxa. Dlaczego zatem ten problem dotyczy tylko forum tego portalu?
[#4] Re: Failed to load article

@Hexmage960, post #3

P.S. Drogi redaktor Recedent zamknął wątek, w którym dałem znać o tym problemie, bo sądzi że to wina Firefoxa. Dlaczego zatem ten problem dotyczy tylko forum tego portalu?

Zamknąłem, bo taki "problem" nie występował u nikogo innego, co sugerowało, że błąd występuje jedynie pomiędzy Twoim krzesłem a Twoim monitorem.
Silnik forum był tak skonstruowany, że w momencie gdy ktoś pisząc posta postanowił przeładować stronę, treść wpisu znikała. Zostało to zmienione. Ciekawe kiedy teraz pojawią się pierwsze narzekania...
[#5] Re: Failed to load article

@recedent, post #4

Dziękuję serdecznie za poprawkę do formularza postu!!! Super robota! OK
[#6] Re: Failed to load article

@recedent, post #4

Haha normalnie boki zrywać, bardzo zabawne teraz mamy tak oto.Smiech

Myślałem że sam to edytowałeś i wkleiłeś tam ten tekst, sory to jednak nic się nie zmieniło.

Ale jak by Ktoś to tam wkleił to by było nawet śmieszne.

Ostatnia aktualizacja: 26.07.2017 15:17:58 przez TechNineWonder
[#7] Re: Failed to load article

@TechNineWonder, post #6

Dobra chodzi oto że skrót {prawy/alt+r} odpowiada w FF za skrót od funkcji Popraw Czytelność.

Czyli wystarczyło by tą funkcje zablokować podczas pisania posta tak jak było kiedyś i by było tak jak było

Chrome nie posiada takiej opcji chyba a wiekowy OWB czy też Odysey tym bardziej. Dla tego dla gdzie indziej ten problem może nie występować.
[#8] Re: Failed to load article

@TechNineWonder, post #7

Dzięki za wyjaśnienie problemu, bo nie wiedziałem co się w ogóle wyprawia ;)
A co do FF to w zasadzie niezła przeglądarka jest ale skoro przestała wspierać użytkownika XP to chyba ja też przestanę ją wkrótce wspierać.
[#9] Re: Failed to load article

@TechNineWonder, post #7

Ale teraz jak wracam do pisanego postu (funkcja Wstecz/Dalej) to tekst jest. Widocznie zostało to naprawione.

Ostatnia aktualizacja: 26.07.2017 16:09:55 przez Hexmage960
[#10] Re: Failed to load article

@Creonix, post #8

Aby załagodzić sytuacje lub też naprawić problem. Pobieramy Menu Wizard wyłączamy w/w opcje i jest normalnie

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem